Wilfried Bony için Galatasaray da devrede

Trabzonspor'un ilgilendiği Premier Lig oyuncusu için Galatasaray'ın da devrede olduğu öğrenildi.

Wilfried Bony için Galatasaray da devrede
Wilfried Bony için Galatasaray da devrede Admin
Advert

Gelecek sezon kaliteli bir kadro kurup şampiyonluk mücadelesi yapmak isteyen Trabzonspor’da golcü oyuncu transferi için çalışmalar erken başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da, alınması için onay verdiği Fildişili golcü Wilfried Bony için İngiliz ekibi Manchester City’ye teklifini yapan bordo-mavililer, Galatasaray sürprizi ile karşılaştı.

Podolski’nin takımdan ayrılacak olmasının nedeniyle forvet hattında yaşanacak eksikliği Wilfried Bony ile kapatmak isteyen sarı-kırmızıların da golcü oyuncu için City’nin kapısını çaldığı öğrenildi. Oyuncunun menajerinin ise Türkiye tercihinin Bony için fantastik olduğunu ve kulüplerin anlaşması halinde bu transferin gerçekleşebileceğini söylediği öğrenildi.

2013’ten bu yana Premier Lig’de top koşturan Bony, kiralık olarak forma giyindiği Stoke City’de bu sezon çıktığı 10 maçta 2 kez ağları havalandırdı. Guardiola’nın da gelecek planlarında yer almayan Bony için bordo-mavili yönetimin, şartları zorlayacağı öğrenilirken, golcü oyuncunun gelecek sezon istikrarlı olarak oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi.

Kaynak: Günebakış

Trabzonspor Wilfried Bony
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg