Çubukçu: Tüm puanlara talibiz

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, ligde oynayacakları son 7 maçta tüm puanlara talip olduklarını söyledi.

Çubukçu: Tüm puanlara talibiz
Çubukçu: Tüm puanlara talibiz Admin
Advert

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıda yakaladığı 10 maçlık puan serisi ligin 27'nci haftasında sahasında oynadığı Beşiktaş karşılaşmasıyla son bulan bordo mavililer, Antalyaspor maçıyla yeni bir seri başlatmak istiyor. Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Antalyaspor karşısından arzu ettikleri neticeyle ayrılarak daha güçlü adımlar atmak istediklerini belirtti.

Avrupa'yı istiyoruz

Kalan maçlardaki tüm puanlara talip olduklarını, ayrıca Avrupa Kupaları'na katılmak için de mücadele edeceklerini anlatan Çubukçu, " Antalyaspor karşılaşmasının yeni bir serinin başlangıcı olmasını arzu ediyoruz. Avrupa Kupaları'nda olmak, takım içerisindeki futbolcuların da motivasyonunu artıran bir unsurdur. Biz de bunu sağlamak istiyoruz ve kalan haftalarda bunun mücadelesini vereceğiz. İnşallah bunu da başarırız" ifadelerini kullandı.

Yolculuk yarın

Spor Toto Süper Lig'in 28'nci haftasında Cumartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maç için yarın Antalya'ya gidecek. Bordo mavililer yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayıp, saat 15.40'da hava yoluyla Antalya'ya hareket edecek.
.

Trabzonspor Asbalkan Ahmet Çubukçu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg