Aziz Nuhoğlu toprağa verildi

Dün İstanbul’da vefat eden Of-Hayrat Kadıköy Dernek Başkanı Av. Aziz Nuhoğlu, bugün İstanbul'da toprağa verildi.

Aziz Nuhoğlu toprağa verildi
Aziz Nuhoğlu toprağa verildi Admin
Advert

Bir süre önce yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün İstanbul’da vefat eden Of-Hayrat Kadıköy Dernek Başkanı Av. Aziz Nuhoğlu, bugün ikindi namazını müteakip Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Ihlamurkuyu’da bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Aziz Nuhoğlu’nu cenazesinde zaman zaman dolu yağışına varan olumsuz hava şartlarına rağmen dost ve hemşehrileri yalnız bırakmadı. Başta CHP Milletvekili Fikri Sağlar ve Kadıköy Kaymakamı Tuncay Sonel olmak üzere Of-Hayrat Derneği Başkanı Mustafa Saral, Prof. Dr. Ali Akyüz ve birçok Oflu STK başkan ve temsilcisi cenazeye katılanlar arasındaydı.

Aziz Nuhoğlu kimdir?

1950 yılında Hayrat’ta doğdu. İlköğretimini Hayrat’ta bitirdikten sonra Trabzon Lisesi’nden mezun oldu. Yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde 1971’de tamamladı. 1972 yılında İstanbul Barosu’na kaydoldu. 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Birinci ve İkinci Barış Harekâtı’nda adli müşavir olarak görev yaptı, gazilik unvanını aldı. 40 yılı aşkın süredir serbest avukat olarak kendisine ait Kadıköy İstanbul’daki ofisinde çalışmalarını sürdürmekte olan Aziz Nuhoğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

 

 

 

 

Aziz Nuhoğlu Of-Hayrat Fikri Sağlar Ali Akyüz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg