TÜSED'in 8. İftarı

Trabzonlu Üniversiteliler Derneği (TÜSED) 8. İftarını düzenledi.

TÜSED'in 8. İftarı
TÜSED'in 8. İftarı Admin
Advert

 

Geçtiğimiz Mayıs ayı başında da 10. Yılını kutlayan TÜSED’in iftar organizasyonu İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

İftara katılım yüksek olurken, İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sedat Murat, İTÜ Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu ve Prof. Dr. Abdul Hayır, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perihan Muş ve çok sayıda seçkin davetli de organizasyonda yerini aldı.

Kısa bir konuşma yapan TÜSED Başkanı Yüksel Yılmaz, bu iftarın bir anlamda sezon finali anlamına geldiğini ve artık tatilin başladığını söyledi. Öğrenci arkadaşlara zamanlarını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini tekrarlayan Yılmaz, bunun için mutlaka plan yapmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Yüksel Yılmaz’ın daveti üzerine mikrofona gelen Prof. Dr. Sedat Murat da öğrencilere yabancı dil öğrenmenin hayati derecede önemli olduğunu, kendisi üniversite öğrencisiyken iki aylık yoğun bir çalışmayla İngilizce öğrendiğini söyledi ve aynı şeyi öğrencilere de tavsiye etti. Sedat Murat sözlerini TÜSED’e verdiği önemi tekrar vurgulayarak noktaladı.

TÜSED’in iftarında, yıllar önce öğrenciliklerinin ilk dönemlerinde tanışan ve artık hayata atılmış olan dostların bir araya geldiği ve hasret giderdiği gözlendi. Davetliler iftarın ardından çay eşliğinde uzun süre sohbet ettiler.

Fotoğraflar: Ökkeş Bölükbaşı

TÜSED Trabzonlu Üniversiteliler Derneği Sedat Murat Mikdat Kadıoğlu Abdul Hayır Yüksel Yılmaz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg