TDF Gençlik Kolları Sahur programında Akif Hamzaçebi'yi ağırladı

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Ramazan ayında her hafta cumartesi gecesi Federasyon Genel Merkezinde sahur programı düzenliyor.

TDF Gençlik Kolları Sahur programında Akif Hamzaçebi'yi ağırladı
TDF Gençlik Kolları Sahur programında Akif Hamzaçebi'yi ağırladı Admin
Advert

 

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Ramazan ayında her hafta cumartesi gecesi Federasyon Genel Merkezinde sahur programında siyasi parti temsilcileri ve Belediye Başkanlarını misafir ederek birlikte sahur yapıyor, sohbet ediyor, yapılan çalışmalar ve gelecekteki projeler ile alakalı fikir alışverişinde bulunuyor. 

TDF Gençlik Kolları Sahur programları kapsamında ilk misafiri geçen cumartesi gecesi CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili hemşerimiz Akif Hamzaçebi oldu. TDF Genel Sekreteri İbrahim Akın ve Genel Sayman Salih Zeki Durmuşoğlu gençleri sahur programında yalnız bırakmadı. TDF Gençlik Kolları yöneticileri ile sahur sofrasında buluşan sayın Hamzaçebi davetten duyduğu memnuniyeti ifade edip “Trabzon ile ilgili her davete her programa katılmaya çalışıyorum, bugün de TDF çatısı altında gecenin bu saatinde sizlerleyiz, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç de; “Davetimizi kırmayıp sahur programında bizlerle olduğu için sayın vekilimize TDF Gençlik Kolları yönetimi adına teşekkür ediyorum. Zamanını ayırıp bizlerle aynı sahur sofrasında olması bizleri mutlu etti. Kendisinin fikir ve tecrübelerinden istifade ettik. Bizler için hoş ve faydalı bir program oldu” şeklinde konuştu.

TDF Gençlik Kolları Akif Hamzaçebi Salih Zeki Durmuşoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg