İTF'den büyük organizasyon

İstanbul Trabzon Federasyonu (İTF) Trabzon'da uluslar arası film festivali düzenliyor.

İTF'den büyük organizasyon
İTF'den büyük organizasyon Admin
Advert

Önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı ile detayları Türkiye ve Dünya’ya duyurulacak olan Trabzon Uluslararası Film Festivali  (TUFFEST) için İstanbul Trabzon Federasyonu (İTF) Başkanı Dursun Çağlayan, Federasyon yönetimi ve Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) Başkanı Asım Aykan ile TUFFEST çalışma grubu Trabzon’da bir dizi bilgilendirme toplantısı yaptı.

 Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST)’de gelinen son noktayı bilgilendirme amaçlı Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan, Trabzon AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon CHP İl Başkanı ziyareti Turgay Güngör, Trabzon MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon Müsiad ziyareti Ali Kaan ziyaret edildi.

İstanbul Trabzon Federasyonu’ndan yapılan açıklamada şu duyuruya da yer verildi:

“14 Haziran Çarşamba günü verilecek olan iftar yemeği ile Trabzon’da bir basın toplantısı yapılacaktır. Yerel ve Ulusal basının davet edileceği toplantıda Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST) hakkında bilgi verilecek olup Festivalin ilk duyurumu yapılmış olacaktır. sonrasında ise bir çok yerli ve yabancı ünlülerin, iş adamlarının, bürokratların davetli olduğu İstanbul ve Trabzon’da lansman toplantıları gerçekleşecektir.”

 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ahmet Metin Genç Asım Aykan Süleyman Baykal Aşkın Asan Haydar Revi Turgay Güngör Nihat Birinci Ali Kaan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg