İkinci sayısı çıktı

TRABZON Life dergisinin ikinci sayısı geçtiğimiz günlerde okurlarının huzuruna çıktı.

İkinci sayısı çıktı
İkinci sayısı çıktı Admin
Advert

İlk sayıda olduğu gibi yine Trabzon’un kültürü, sanatı, tarihi, doğası ve sosyal yaşamı başta olmak üzere her yönünü işlemeyi amaçlayan bir içerikle hazırlanan ikinci sayının kapak konusunu Trabzonspor’un eski futbolcularından Galip Değerli oluşturuyor. Trabzonspor’un ilk şampiyonlukları elde ettiği efsane kadrosunun hemen ardından sahneye çıkan Galip Değerli’nin Fatma Yavuz’a verdiği röportaj bir döneme ışık tutacak nitelikte.

Dergide yine Trabzonspor’un sembol isimlerinden, eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman’la yapılmış röportajı okuyabilir, Trabzonspor’un başarılarla dolu döneminde herkesin bilmediği ayrıntılara vakıf olabilirsiniz.

Değerli sanatçı İlknur Yakupoğlu, şehrin kültür adamlarından Prof. Dr. Kemal Üçüncü, Adnan Taç ve Uğur Keleş ile yaptığımız röportajlarda “Trabzon ve sanat” kavramlarının birlikte çektiği zorlukları ve yaşadığı problemleri gözler önüne seriyor.

Derginin bu sayıdaki özel konuğu Makedonyalı hemşehrimiz Avni Arif. Avni Arif, nasıl Trabzonsporlu olduğunu anlatırken takım tutmanın mutlaka saha başarısına endeksli olmaması gerektiğini vurguluyor.

Dergide ayrıca Trabzonluların gurbette ve memlekette düzenledikleri sosyal sorumluluk ve cemiyet faaliyetlerini, yöresel lezzetler köşesini, gezi, sinema ve kitap sayfalarını, Trabzonsporluların sosyal medyadaki ilginç paylaşımlardan derlemeleri bulabilirsiniz. 

TRABZON Life Bülent Şirin Galip Değerli Ahmet Celal Ataman Adnan Taç Kemal Üçüncü Uğur Keleş İlknur Yakupoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg