BTD Başkanı Aykut'tan Trabzonspor'a 50. Yıl Kutlama Mesajı

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut, Trabzonspor'un 50. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

BTD Başkanı Aykut'tan Trabzonspor'a 50. Yıl Kutlama Mesajı
BTD Başkanı Aykut'tan Trabzonspor'a 50. Yıl Kutlama Mesajı Admin
Advert

Selami Aykut'un mesajının tam metni şöyle:

2 Ağustos 1967 günü, kentimizin amatör kulüpleri Trabzon'u profesyonel liglerde temsil edebilmek için birleşmeye “Evet” diyerek Türk Futbol tarihine altın harflerle geçtiler.

Trabzonspor, uzun uğraşılar ve fedakâr çalışmaların sonucunda kuruldu. Bugün bizlere büyük gurur yaşatan Kulübümüz, bu kentin futbol sevdalısı gençlerin yani bizim babalarımızın, amcalarımızın, dedelerimizin elinde büyüdü ve bugünlere geldi.   Onların gösterdiği azim ve mücadele ile kısa sürede Trabzon'un ismi sadece Türkiye'de değil; tüm dünyada duyuldu.

 Trabzonspor Türk futbolunda Anadolu İhtilali’nin gerçek sahibidir. 

Şampiyonluk meşalesini Anadolu'ya ilk getiren kulüptür.

Geçmişinden güç alan bu kulüp, taraftarlarının, STK'ların ve Trabzonspor sevdalılarının desteğiyle geleceğe emin adımlarla yürüyor. "YENİDEN TARİH YAZMAYA HAZIRLANIYORUZ" 

 Yeni yuvamızda yeniden tarih yazmaya, efsane olmaya geliyoruz inşallah.

Bahçelievler’de 17 yıldan beri hemşerilerine hizmet verme aşkı ile mücadele eden Bahçelievler Trabzonlular Derneği olarak her zaman olduğu gibi kulübümüze destek ve katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bunun için yürütülecek tüm çalışmaların ve gayretlerin içerisinde olacağız.

Canımız Trabzonspor'umuzun yarım asırlık mazisiyle 50'nci yaşını kutladığı bu anlamlı günde Bahçelievler Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu olarak böyle büyük bir camianın parçası olmaktan ötürü büyük onur duyduğumuzu da gururla ifade ediyoruz. 

 Selami AYKUT
Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği Trabzonspor 50. Yıl
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg