TRABZON Life Dergisi’nin 3. Sayısı çıktı.

Yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan TRABZON Life Dergisi'nin 3. Sayısı okurlarının huzuruna çıktı.

TRABZON Life Dergisi’nin 3. Sayısı çıktı.
TRABZON Life Dergisi’nin 3. Sayısı çıktı. Admin
Advert

3. Sayının kapak konusu yayla. Bütün ülkenin sıcaklardan bunaldığı şu günlerde yaylalar serinlemek ve ferahlamak için eşsiz bir alternatif oluşturuyor, dergideki dosya da Karadeniz’deki belli başlı yaylalar hakkında kısaca bilgiler veriyor.

Dergide ayrıca geçtiğimiz günlerde Trabzon’dan Mardin’e kurulan kardeşlik köprüsü, kemençe üstâdı ve araştırmacı yazar Mehmet Gündoğdu, Trabzon Sanat Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Necati Zengin, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Kalaycıoğlu ile yapılmış değerli röportajlar yer alırken, İstanbul’da 17 yıldır devam eden Trabzonspor futbol okulu, Trabzon'da ilk kez düzenlenecek olan TUFFEST Film Festivali de ilginç haberler arasında.

TRABZON Life Genel Yayın Yönetmeni Bülent Şirin, “Daha dün gibi ilk sayımızın heyecanını yaşarken birden elimizde üçüncü sayıyı buluverdik. Süreli yayınları aksatmadan zamanında çıkarmak zorlu, ancak başarırsanız bir o kadar da keyifli ve gurur verici bir iştir. Biz de şimdiye kadar bunu başarmış olmanın keyif ve gururunu yaşıyoruz. Tabii hemen dördüncü sayımızın hazırlıklarına başladık ve o sayımızı da değerli okurlarımıza vakti geçmeden ulaştırmak istiyoruz. Yeni sayımızda daha farklı, doyurucu ve keyifli bir içerikle kamuoyunun huzuruna çıkmak amacındayız. Büyük amacımız ise Trabzon ve Karadeniz’de başta kültür, sanat ve tarih olmak üzere her alanda referans olabilecek bir yayın organını inşa edebilmektir” şeklinde konuştu. 

TRABZON Life dergisi Trabzon Karadeniz Kültür sanat 3. Sayı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg