RİDEF'ten öğrencilere barınma desteği

İstanbul'da faaliyet gösteren Rize Dernekler Federasyonu İstanbul'da eğitim gören Rizeli ihtiyaç sahibi üniversite talebelerine barınma konusunda destek olmaya bu yıl da devam edecek.

RİDEF'ten öğrencilere barınma desteği
RİDEF'ten öğrencilere barınma desteği Admin
Advert


Konu ile ilgili açıklama yapan RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak, "Özellikle 15 Temmuz ihaneti sonrası, gençlerimize sahip çıkmamızın gerekliliğinin çok daha önemli bir hale geldiğini belirterek, eğitim çalışmalarına öncelik veriyoruz. Gençlerimize sahip çıkıyoruz. Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğu düşüncesiyle RİDEF olarak belli bir süredir İstanbul da okuyan yükseköğrenim talebelerine öğrenci evlerinde barınma desteği veriyoruz. Bu yıl daha kapsamlı olarak yeni kazanan ve  bize başvuran tüm öğrencilerimize destek olma kararlılığımız var. İstanbul’da yükseköğretim görecek olan gençlerle iletişim halinde olmak istiyoruz. İstanbul da barınma sorunu yaşayan Rize'den gelen talebelerden yurtlara yerleştirme isteği olanlara bu konuda  yardımcı olmaya çalışacağız. Ayrıca müstakil bir yurt edinme ile ilgili olarak çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Ridef Genel Sekreteri ve Eğitim Komisyonu Başkanı İrfan Serdar da "İstanbul'a bu yıl yeni gelecek öğrenci arkadaşlarımız veya velileri aşağıdaki telefon numarasından bize ulaşabilirler" diyerek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.
İrtibat: 0543 364  14 53

RİDEF Rize Dernekler Federasyonu Recep Albayrak Rize
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg