Trabzonspor'da M'bia şoku!..

Trabzonspor'un sezon başında Sevilla'dan transfer ettiği Stephane M'bia, bir önceki yönetim kurulundan kalan alacaklarının geç ödendiği gerekçesiyle kulübe 2 milyon 800 bin Euro'luk ihtar çekti.

Trabzonspor'da M'bia şoku!..
Trabzonspor'da M'bia şoku!.. Admin
Advert

 Sözleşmesi gereği bu parayı hak ettiğini öne süren M'bia'nın şantajı yönetimi büyük şoka uğrattı.  Trabzonspor yönetim kurulu, bir önceki yönetim kurulundan kalan futbolcu alacaklarını ödemek için yoğun mesai harcıyor. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak geciken ödemeleri yapan yönetim kurulu, sezon başında Sevilla'dan transfer edilen Stephane M'bia'nın da hesabına gecikmiş alacaklarının tamamı olan 850 bin Euro'yu yatırdı.

 Ancak M'bia, bir önceki yönetim kurulu ile imzaladığı sözleşmeye, "Ödemelerim gecikirse her gün için faizini alırım" maddesi ekletti. Bir önceki yönetim de, bunu kabul etti.

M'bia'da yaklaşık 3 ay geciken ödemelerin faizinin 2 milyon 800 bin Euro tuttuğunu iddia ederek, avukatı aracılığıyla İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimine ihtar çekti. Bu ihtarına cevap alamayan Mbia, bu kez kendisine 850 bin Euro'luk ödeme yapan mevcut yönetime ikinci ihtarını gönderdi.

Bu ihtar karşısında şoke olan Trabzonspor yönetimi gecikmelerinden kaynaklanan alacağının yıllık ücretinden daha fazla olduğunu görünce M'bia'nın avukatlarını aradı. Ancak M'bia'nın bu ihtarı geri çekmemekte ısrarcı olması üzerine yönetim kurulu, bu ödemeyi kesinlikle yapamayacaklarını aktardı.

Kaynak: Sabah-Yunus Emre Sel

Stephane M'bia Trabzonspor ihtar şoku
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg