Kutrialioğlu Türk ailesinin mutlu günü

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkan yardımcısı, işadamı, Hayratlı hemşehrimiz Katip Türk, kızı Cemile’yi Sinop Boyabatlı bir ailenin oğlu olan Muhammet Savaş ile evlendirdi.

Kutrialioğlu Türk ailesinin mutlu günü
Kutrialioğlu Türk ailesinin mutlu günü Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkan yardımcısı, işadamı, Hayratlı hemşehrimiz Katip Türk kızı Cemile’yi Sinop Boyabatlı bir ailenin oğlu olan  Muhammet Savaş ile evlendirdi.

Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde İslami hassasiyetler gözetilerek kadınlarla erkeklerin ayrı bölümlerde ağırlandığı düğün törenine iki tarafın da davetlileri yoğun ilgi gösterdi. İstanbul’daki olumsuz hava şartlarına rağmen salonu dolduran davetliler arasında Bahçelievler Trabzonlular Derneği Başkanı Selami Aykut, Of-Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı İdris Türk, AK Parti Bahçelievler Meclis Üyesi Hasan Fettahoğlu, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Albayrak ve daha çok sayıda seçkin misafir hazır bulundu.

Kur’an tilavetiyle başlayan düğün merasimi, gelin ve damat tarafından değerli vaizlerin nikâh ve evliliğin önemini anlatan konuşmalarıyla devam etti. Birlikte yenen yemeğin ardından da takı merasimiyle sona erdi.

Kutralioğlu Türk Katip Türk İdris Türk düğün
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg