Korkut Yılmaz Ayaz dünya evine girdi

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları Eski Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen düğün töreniyle evliler kervanına katıldı

Korkut Yılmaz Ayaz dünya evine girdi
Korkut Yılmaz Ayaz dünya evine girdi Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Geçtiğimiz aylarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Hatice Yılmaz ile Korkut Yılmaz Ayaz’ı akrabaları ve dostlarının yanı sıra Trabzon camiasından yol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkan Yönetim Kurulu üyesi İrfan Zengin, Of Hayrat Birleşik Makililer Derneği Başkanı ve TDF Eski Yöneticisi İdris Türk, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz, TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Meriç, Gençlik Kolları eski başkanı  Ali Cihan Akgül, eski başkan yardımcısı Çağrı Turan, eski ve yeni Gençlik Kolları yönetici ve mensupları da düğüne katılan davetliler arasındaydı.

Takı merasiminin ardından eğlence faslına geçildi ve ilk olarak Hababam Sınıfı serisinden Hayta İsmail tiplemesiyle tanınan Ahmet Arıman sahne aldı. Söylediği türkülerle salonu hareketlendiren Arıman, sahneden ayrılırken Hababam’dan arkadaşlarını da unutmayarak tek tek isimlerini sayması büyük alkış ve takdirle karşılandı.

Düğün,  yörenin sevilen sanatçılarından Sinan Sami’nin türküleri eşliğinde oynanan horonla geç vakte kadar devam etti.

TDF TDF Gençlik Kolları Korkut Yılmaz Ayaz İsmail Turgut Öksüz İdris Türk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg