İskender Günen röportajı Kasım sayısında...

Trabzonspor’un eski yıldızı İskender Günen, TRABZON Life dergisi 6. Sayısında çıkacak röportajında önemli konulara değindi.

İskender Günen röportajı Kasım sayısında...
İskender Günen röportajı Kasım sayısında... Admin
Advert

O yıllarda Trabzonspor’da futbol oynamak hayal ötesi bir şeydi. Ben kendimi çok şanslı görüyorum” diyen Büyük İskender, Trabzon’da sosyal hayatın olmadığı görüşüne kesinlikle katılmıyor.

Günen, bu konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor. “Ben sosyal hayatı farklı düşünüyorum, gece gezilecek yerler olarak görmüyorum. Trabzon’da sosyal hayat yok demek yanlış. Sizin sosyal hayattan isteğiniz nedir? Mühim olan budur. Yaptığınız meslekle sosyal hayatınız aynı düzlemde olmalı. Ben böyle düşünüyorum. Futbolcunun yaşayacağı sosyal hayat bellidir. Çünkü futbol başka bir dünyadır.”

Trabzonspor’da Ahmet Ceylan’la birlikte dışarıdan gelen ikinci yabancı futbolcu olduğunu söyleyen İskender Günen, takım arkadaşlarının kendisine çok yardımcı olduklarını, yeni geleni dışlamaya değil kazanmaya çalıştıklarını söyledi.

Kendisini çalıştıran Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer’den de övgüyle bahseden İskender Günen, iki efsane hoca hakkında “Gerek Ahmet Suat hoca gerekse Özkan hoca bana çok şey kattılar. Bana göre bu iki isim Trabzonspor’un içerisinde her zaman olması gereken değerlerdir” ifadelerini kullanıyor.

TRABZON Life Yayın Koordinatörü ve Trabzon Temsilcisi Fatma Yavuz’un İskender Günen’le yaptığı röportajın tamamını derginin Kasım ayı başında çıkacak 6. Sayısında okuyabilirsiniz.

Trabzonspor İskender Günen Fatma Yavuz TRABZON Life
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg