TRABZON Life 7. Sayısında

TRABZON Life dergisinin 7. Sayısı okurlarıyla buluştu.

TRABZON Life 7. Sayısında
TRABZON Life 7. Sayısında Admin
Advert

TRABZON Life dergisinin 7. Sayısı okurlarıyla buluştu. Bu ayın kapak konusunu Trabzon şehir merkezinin zaman içinde geçirdiği dönüşüm ve dönüşümün hikâyesi oluşturuyor. Konuyla ilgili yazı, Yrd. Doç. Dr. Hamiyet Özen tarafından kaleme alındı.

Yeni sayının çarpıcı dosyalarından biri de Şükrü Kuleyin röportajı. Trabzonspor camiasının en renkli isimlerinden biri olan Şükrü Kuleyin, derginin genel yayın yönetmeni Bülent Şirin’in editör yazısındaki ifadesiyle her soruyu bütün açıklığıyla dobra dobra cevapladı.

Kemençenin Efsaneleri dizisinde bu ay Sürmeneli büyük usta Hüseyin Dilaver var. Mehmet Gündoğdu’nun usta kaleminden çıkan yazı her düzeyden kemençe meraklısının ilgiyle okuyacağı nitelikte.

Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Eyyüp Ergan, Selim Pastanesi’nin 3. Kuşak temsilcisi Selim Akgün, Prof. Dr. Cantürk Gümüş, Mavi Ressam Orhan Gümüş yeni sayıda göze çarpan konu başlıkları olarak öne çıkıyor.

Cemiyet haberleri bölümünde Trabzon Lisesi’nin 130. Yıldönümü kutlama etkinliği, Bizim Krino belgeselinin Trabzon ve İstanbul’da gerçekleştirilen gösterimi, İsmet Zeki Eyüboğlu’nun ölüm yıldönümü vesilesiyle anma etkinliği var. Sürekli köşe yazarları Emrah Yalçınalp, Erkan Ergül ve Kadir Değirmenci kendi alanlarındaki yazılarıyla yine dergide yerlerini aldılar.

TRABZON Life Genel Yayın Yönetmeni Bülent Şirin, derginin bugüne kadar düzenli ve sürekli yayınlanmasına bu sayıdaki önsözünde de yer verdi ve şu ifadeleri kullandı. “Derginin ilk altı sayısını tam zamanında çıkarıp, içeriğini her geçen sayı geliştirince hedef kitlemiz olan insanlardan giderek artan dozda olumlu tepkiler de gelmeye başladı. İlk sayımızdaki yazımızda ifade ettiğimiz gibi, bizim toplumun bir işi düzenli ve sürekli yapma konusunda ciddi bir zaafı bulunuyor ve siz uzun soluklu bir niyetle yola çıkınca insanlar size karşı ihtiyatlı davranıyor. Rüştünüzü ispatlamak da zaman alıyor. Henüz ispatladığımızı iddia etmek için erkendir, ancak kamuoyundan gelen sinyallere baktığımızda fazla uzak olmadığımızı görüyoruz

TRABZON Life Şükrü Kuleyin Trabzon Levent Şirin Fatma Yavuz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg