Kudüs-2: Yahudiler yine Batı'nın oyununa geldi

Dün yayınlanan yazımıza ikinci bölümüyle devam ediyoruz.

Kudüs-2: Yahudiler yine Batı'nın oyununa geldi
Kudüs-2: Yahudiler yine Batı'nın oyununa geldi Admin
Advert

Yahudi ilim adamlarından epey sosyolog olduğu bilinir. Bu onların özel ilgi alanıdır. Bütün bu söylediklerimiz Avrupa basınında onlar tarafından zaman zaman dile getirilmektedir.
Nüfusu hızla azalan Batı aldığı birçok tedbire rağmen bu makûs talihini bir türlü yenemedi. Yenemeyecek… 
Fransız’ı düşünün, milli takım maçını seyrederken on bir kişilik kadronun yedisi zenci, ikisi Arap ise onlardaki ruh hali nasıl olabilir?. Kısa zamanda yarınki Avrupa bundan daha başka bir şey olmayacaktır.
Uyanan İslam karşısında İsrail’in yeryüzündeki nüfusu nedir ki, şansı ne oldun?.

Bir ara gevşek federe yapı için kolları sıvamışlardı. Irak ve Suriye parçalanmışlığını fırsat bilerek güya: Kürtleri, Ermenileri ve Gürcüleri de yanlarına alarak bir federe devlet oluşturacaklardı. Böylece bırakın iki nehir arasını Karadeniz’e kadar ineceklerdi. Tüm Kürt halkı bu oyunun bir parçası mümkün değil olmazdı, Gürcüler de olmazdı. Ermeniler ‘denize düşen yılana sarılır’ misali belki yakın durabilirlerdi. Lakin Türkiye’nin dik duruşu bu oyunları ta başta bozdu.
Düşünün, Batı olması mümkün olmayan böyle projeleri bile alana sürebiliyor, bu onun çaresizliğindendir.

Aslında “2. Dünya Savaşı günlerinden beri” insanın aklına başka şeyler geliyor:
Bu Batı, Avrupa ekonomisini ele geçiren Yahudileri siyasi olarak kimsesiz - yetim gördü ve onlardan kurtulmak için getirdi onları İslam dünyasının ortasına koydu. Böylece (başta İngiltere olmak üzere) batılılar bir taşta birkaç kuş vurmuş oldular: 
Düşünün 1948’e kadar Müslümanlarla Yahudiler arasında bırakın savaşı bir çatışma bir gerginlik bile yaşanmamıştır. Aksine Hıristiyanların yaptığı katliamlarına karşı Yahudileri hep Müslümanlar korumuşlardır. Bakın nereden nereye gelinmiş. Siz 1400 yıl birbirinizle hiçbir çatışma içinde olmamışsınız. Yaşadığınız yerlerde hep kardeş gibi yaşamışsınız. Hatta Hıristiyan katliam yapmak istemiş sizi Müslümanlar kurtarmış… Böylece 1400 yıl geçmiş, sonra, gelmiş 1948…  Ne olmuş ki anında birbirine düşman olmuşsunuz.
Bunu Müslümanlar hiç düşündü mü?
Bunu, (özellikle) Yahudiler hiç düşündü mü?
Ama bunu Hıristiyanlar hem düşündü hem de çok iyi uyguladı. Hala uyguluyor da…

Dün gerçekten tüm dünyanın ekonomisi Yahudilerin elinde idi. Hele Avrupa’nın para politikasını tamamen Yahudiler yönetiyordu. Özellikle İngilizler (Hitler’in de yardımıyla!) Yahudileri Avrupa’dan kovdular. (Olayların görünen yüzüne bakarak: bu mümkün değildir, demeyin!.) Böylece Avrupa’nın para politikasını İngilizler yönetmeye başladı. 
Aynı İngiliz, bırakın İslam dünyasını Arap dünyasını 20 parçaya böldü. Sonra da getirdi tam İslam’ın göbeğine Yahudileri yerleştirdi. İyi incelendiğinde görülecektir ki o günkü Yahudi’lerin radikalleri hariç bu oyunu görmüşler fakat oyunu bozamamışlar, mecburen Filistin’e göç etmişlerdir.

O gün bugün de korku kültürüyle orada kalabilme adına sürekli teyakkuz da yaşamaya mahkûmdurlar. Bunun da müsebbibi batılılardır.
Ne Kudüs Yahudilerin başşehri olabilecek, ne İsrail devleti artık daha çok büyüyebilecek, ne de Museviler (bu kafayla) artık rahat yüzü görebilecek…  Avrupalılar da o bölgede Müslümanlara karşı Yahudileri sürekli kullanacaklar… 
Artık dünyadaki 30 milyon Yahudi İslam’ın ortasında yetim gibi duracaktır ve Hıristiyanlar ne derse onu yapacaklardır. Kendi varlıklarını buna mahkûm olarak görüyorlar. Hani diyorlar ya: dünyayı Yahudiler yönetiyor. Bu söylediklerimizi bir daha gözden geçirirseniz, bize hak verecek,  bunun tam tersi olduğu kanaatine varacaksınız.

Ey İSA, senin Hıristiyanların kafayı yemiş: Doğduğun şehri, seni öldürten Yahudilere peşkeş çekiyorlar!.

 

Kudüs Yahudi Siyonizm
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg