Sultantepe Ortaokulu'ndan uluslararası proje

13-16 Kasım 2017 tarihli Erasmus+ STEMJAM projesi kapsamında Sultantepe Ortaokulu'nun ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleşti.

Sultantepe Ortaokulu'ndan uluslararası proje
Sultantepe Ortaokulu'ndan uluslararası proje Admin
Advert

13-16 Kasım 2017 tarihli Erasmus+ STEMJAM projesi kapsamında Sultantepe Ortaokulu'nun ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda İspanya'dan AIJU  ve  ENGEBA COLEGIO, İtalya'dan BERENİNİ, Polonya'dan ZS10 okulları yer aldılar.

Toplantının amacı, okuldan gelen basın bildirisinde şu şekilde açıklandı:

Bu proje ortaöğretim öğrencilerinin STEM'deki temel becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bunu yapmak için, okullarda resmi Makerspaces(atölyeler) veya STEM Laboratuarları oluşturulacak, eğitim robotları, uygun pedagoji geliştirilecek:Özellikle kız öğrencilerin  katılımının teşvik edilmesi sağlanacaktır.

Öğrencilere, fen, teknoloji, mühendislik, matematik ve dijital yeterlilik konularında daha iyi sonuçlar almaya ve yatay becerilerini, inisiyatif ve yaratıcılığını, işbirlikçi ekip çalışmasını, İngilizce dil becerilerini geliştirmeyi, eğitime daha iyi dahil olmayı ve eğitimde eşitliği işbirliğine açılmaya çalışıyoruz.

Bölgesinde öncü ve lider olan Sultantepe Ortaokulu, proje çalışmalarıyla Öğretmen-öğrenci-veli gelişimine ve okulun bir sosyal alan olmasına liderlik etmektedir.

Sultantepe Ortaokulu Erasmus STEMJAM Nedim Güney Hakan Gündüz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg