Evli ve Zavallı seyirciyle buluştu

Grand Pera Emek Sahnesi’nde ilk kez seyirci huzuruna çıkan Evli ve Zavallı oyunu büyük beğeni kazandı.

Evli ve Zavallı seyirciyle buluştu
Evli ve Zavallı seyirciyle buluştu Admin
Advert

Senaryosunu Yılmaz Okumuş’un yazdığı, yönetmenliğini Erdem Baş’ın yaptığı, Temel rolünde Seymen Aydın ve Fadime rolünde Buse Sinem İren’in oynadığı Evli ve Zavallı oyunu Grand Pera Emek Sahnesi’nde gala gecesiyle ilk kez sahneye çıktı. Salonu tamamen dolduran davetliler, oyuncuların üstün performansını sık sık coşkulu alkışlarla takdir ederken, gitarda Okan Kaya, kemençede de Serkan Aydın nameleriyle oyuna renk kattılar.

Gecede AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ile film ve dizi dünyasının çok sayıda tanınmış ismi de davetliler arasında yerini aldı.

Üç perdelik oyunun sonunda senarist Yılmaz Okumuş oyuncularla birlikte sahneye çıktı ve kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Okumuş, kendine özgü üslubuyla “Sahnede dört kişi görüyorsunuz ama bunun arkasında tam 14 kişi var. Bu bana 1980’li yıllarda olimpiyatlara katılan Türkiye kafilesini hatırlattı. Orada da birkaç sporcu, arkada 70 kişilik yönetici kadrosu olurdu. Ben Rizeli ve iyi (fanatik değil) bir Trabzonspor taraftarıyım. Hayatımda ilk kez bu kadar Rizeli ve Trabzonlunun bir arada bu kadar gülüp eğlendiğini görüyorum. Çok mutluyum” dedi.

Oyunda emeği geçen bütün ekip sahneye davet edilip seyircilere takdim edildikten sonra plaket töreni yapıldı ve kokteyl bölümüne geçildi. Davetliler yine Okan Kaya ve Serkan Aydın’ın nameleri eşliğinde hem kendi aralarında hem de Evli ve Zavallı ekibiyle sohbet etme imkânı buldular. Kemençeyle amatörce ilgilenen Trabzonspor yazar-yorumcusu Olcay Çakır da ısrarları kıramayarak kısa bir süre çaldı. 

Karadeniz Manşet

 

Evli ve Zavallı Yılmaz Okumuş Seymen Aydın Buse Sinem İren Grand Pera Emek
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg