Yılın 61. Günü, Dünya Trabzonlular Günü...

Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, yılın 61. Gününü “Dünya Trabzonlular Günü” ilan etti.

Yılın 61. Günü, Dünya Trabzonlular Günü...
Yılın 61. Günü, Dünya Trabzonlular Günü... Admin
Advert

Trabzon Dernekleri Konfederasyonu, yılın 61. Gününü “Dünya Trabzonlular Günü” ilan etti. Bu yıl Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonu ve şehitler ile gaziler münasebetiyle eğlenceli etkinlik yapılmaması kararı alındığı da basın açıklamasında vurgulandı.

“Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu ve Trabzon Dernekleri Konfederasyonu kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ayaz” imzasıyla yayınlanan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bize Her Yer Trabzon" olduğuna göre bu günümüz, bundan böyle bütün dünyada özgün, önemli ve anlamlı etkinliklerle kutlanmalıdır.

Karadeniz coğrafyamızın özelliklerini içeren deniz, yayla, göl gibi turizme yönelik çalışmalar ve Trabzonlular olarak karakteristik özelliklerimiz gereği yıllardır yapageldiğimiz el sanatlarımızı ön plana çıkaran faaliyetler ile insanlarımızın ürettikleri dünyaca ünlü marka değeri yüksek ürünlerin tanıtımlarını yapacağız.

Dünya Trabzonlular Günü'müzde Trabzonspor'umuzun ayrı bir yeri ve önemi var. Yılın 61. gününde Trabzonspor'umuz için yapacağımız sürpriz etkinliklerin merakla beklenmesini istiyoruz.

Bundan böyle Yılın 61. günü; -*61 TRAB 1461*-  “Dünya Trabzonlular Günü”  olarak Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, Ülke Ve Dünya Genelindeki Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Birlikte,  özel ve önemli etkinlikler yapılarak her yıl kutlanacaktır.

Ancak; güvenlik güçlerimizin yurt dışında, Suriye'de, Afrin'de gerçekleştirdiği terörle mücadele kapsamında verdiği kayıplar nedeniyle, gazilerimiz ve şehitlerimiz anısına hürmeten bu yıl eğlenceli etkinlik yapmama kararı aldık.

Tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Trabzon Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Trabzon Dernekleri Konfederasyonu Hüseyin Ayaz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg