FIFA yasak koydu! Kulüp açıklama yaptı

Matus Bero transferinde Slovak kulüp Trencin'e ödemediği 250 bin euro sebebiyle FIFA tarafından Trabzonspor'a bir dönem transfer yasağı cezası verildi.

FIFA yasak koydu! Kulüp açıklama yaptı
FIFA yasak koydu! Kulüp açıklama yaptı Admin
Advert

FIFA, Bordo-mavili kulübe 1 dönem transfer yasağı cezası verdi.

Trabzonspor 2016-17 sezonu öncesi, Matus Bero'yu Slovakya'nin Trencin takimindan 2.5 milyon euro karşılığı transfer etmişti. Trencin kulübü ödemelerde 250 bin euro eksik olduğu için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etti.

Bunun üzerine FIFA, Trabzonspor'a 1 Mart 2018'e kadar 250 bin euro ödeme süresi verdi ve bunu yazılı olarak Bordo-mavili kulübe bildirdi. Ancak verilen tarihe kadar ödeme yapılmayınca FIFA, Trabzonspor'a 1 dönem transfer yasağı getirdi. Bordo-mavililer, cezaya CAS’ta itiraz edecek. Lehte bir karar çıkmazsa Trabzonspor yaz döneminde transfer yapamayacak.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA: BORCU ÖDEDİK

Trabzonspor KAP'a yaptığı açıklamada Trentin'e borcu ödediklerini ancak kulübün FIFA'ya bildirmediği için böyle bir durum oluştuğunu ve bu yanlışın düzeltilmesi için gereken girişimlerin yapılacağını duyurdu.

İşte Trabzonspor'un açıklaması:

FIFA tarafından bugün kulübümüze gönderilen yazıda, sıradaki ilk transfer döneminde uygulanmak üzere transfer yasağı getirildiği tarafımıza bildirilmiştir.

İlgili yazıya konu olan borç ödenmiş olup, karşı tarafın ödemeyi FIFA'ya bildirmemesinden kaynaklı ortaya çıkan bu durumun düzeltilmesi için gerekli girişimler başlatılmıştır.

Kaynak: Sporx

Trabzonspor transfer yasak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg