Usta devam etmeli

Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği’nin, derneğin eski başkan ve yöneticiler için düzenlediği vefa organizasyonuna katılan Trabzonspor eski yöneticisi Ali Uzunay, kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Usta devam etmeli
Usta devam etmeli Admin
Advert

Ali Uzunay, Muharrem Usta’nın adaylığa mecbur olduğunu ifade etti. “Kimse görevini yarım bırakıp gitme lüksüne sahip değildir” diyen Uzunay, sözlerine şu sözlerle devam etti. “Sayın Usta, görev süresi bitmeden kongre kararı almıştır. Olağan kongreye aylar kala böyle bir karar doğru bir karar değildir. Yaptığı bir açıklamayla kendi dönemindeki borcu kapatacağını, kendisinden önceki başkanların da aynı şeyi yapmasını teklif etmiştir. Devam etmelidir, çünkü başkan olmadan kulübe ödeme yapması kabul edilemez bir uygulamadır

Trabzonspor eski yöneticisi, delege konusuna da değindi ve bir dönem başlatılan 100 bin üye kampanyasından bir kesimin rahatsız olduğunu, kulübün kendi kontrollerinden çıkacağından endişe ettiklerini iddia etti. Uzunay, “Aidatını yatıran her Trabzonsporlunun kulübü üzerinde söz hakkı olmalıdır. Demokrasi ve çoğulculuktan korkmamak lazımdır” dedi.

Trabzonspor Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Ali Uzunay Kongre Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg