Ahmet Ağaoğlu soruları cevapladı

Başkan adayı Ağaoğlu merak edilen konularda açıklama yaptı.

Ahmet Ağaoğlu soruları cevapladı
Ahmet Ağaoğlu soruları cevapladı Admin
Advert

Trabzonspor başkan adayı Ahmet Ağaoğlu TRTSpor'da katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu,  Golf Federasyonu Başkanlığını bırakmayacağını söyledi ve ayrıca başkan olduğu takdirde menajerlerin kendisine futbolcu satamayacaklarını söyledi.

Ağaoğlu şöyle konuştu;

"GOLF FEDERASYONU BAŞKANLIĞINI BIRAKMAYACAĞIM"

Golf Federasyonluğu Başkanlığı ile birlikte gidecek. Hukuki olarak sakıncası yok zaten. Golf Federasyonu ayrıca kurumsal bir yapı. 24 saat işin başında olmanızı gerektiren bir yapısı yok. Orayı düzene koyduk. 

"ORTADA BİR BAŞKAN ADAYI YOK! O YÜZDEN BEKLEDİM"

Trabzonspor çok farklı bir yapı, çok farklı bir kurum. Aslında çok daha farklı yerlerde olması gerekirdi. Ancak maalesef sıkıntılı sürecin içerisine girdi. Ben de açıkçası şunu söyleyeyim, gece yarısına kadar bekledim bir aday çıkar ve hep birlikte o adaya destek veririz diye. Muharrem Usta'nın genel kurul kararını geri çekme yetkisi de vardı ve onu da bekledim açıkçası. Çıkıp da insanların zihnini bulandırmak istedim. Üzülmüyor da değilim. Trabzonspor kalibresindeki kulüp, genel kurulun toplanmasına 24 saatten az bir süre kalmış ve ortada bir başkan adayı yok. Ben bunu hazmedemezdim. 23:30'a kadar bekledikten sonra adaylığımı açıkladım. 

"TRABZONSPOR KENDİ FELSEFESİNDEN VAZGEÇTİĞİ İÇİN BAŞARISIZ OLDU"

Trabzonspor'un Türk futbolundaki başarıları iyi analiz etmek gerekiyor. Trabzonspor bir İstanbul takımı değil, Trabzon bir futbol kenti. Sokak aralarından futbolcular yetişir. Bu kulüp Ali Kemal, Şenol, Necati, Kadir, Hüseyinlerle şampiyon oldu. Trabzonspor felsefesini benimseyen isimler gerekiyor. Çok isim sayabiliriz. Bu futbolcuları takıma monte ederek başarıyı devam ettirdik. Biz ne zaman ki rotamızdan saptık, alt yapımızı görmemezlikten geldik, o zaman başarısızlığa sürüklendi ve rayından çıktı.

"BEN FUTBOL DEĞİL, TRABZONSPOR SEVDALISIYIM" 

2002 Trabzonspor Kongresinde gelir gider dengesini ilk söyleyen benim. Eğer bu dengeyi sağlayamazsan sıkıntıdasın. Ben kendi kulübümden sorguluyum. Ben aşırı futbol sevdalısı değilim ama Trabzonspor sevdalısıyım. Aynı zamanda spor adamıyım. Benim Trabzonspor'a borcum var. Kimsenin elini taşın altına koymak istemediği ortamda ben borcumu ödemek için geldim. Başlangıç noktam bu. 

"KİMSE BENDEN MUCİZE BEKLEMESİN, 3 SENE SABIR İSTİYORUM"

Kimse benden mucize beklemesin. 3 senedir sabır istiyorum insanlardan. Körü körüne sabır değil tabi. Yapmış olduğumuz uygulamaları anbean incelesinler, adım adım izlesinler. Onları zaten gördükleri zaman, yaotığımız işi uygulamış olduğumuz programı Trabzonspor'u 2-3 sene sonra hangi noktaya getirdiğimizi çok iyi algılayacaklar. Bunu topluma anlatmak lazım. 

"MENAJERLER BEKLENTİ İÇİNE GİRMESİN"

Kulüpte başkan adayı çıkmasına sevinir hale geldi insanlar. Bu hiç hoş değil. Bakın mali tablo ortada. Öncelikle mali sıkıntının halledilmesi lazım. Trabzonspor bir gün Porto veya benzeri kulüpler gibi alt yapısından yetiştirdiği genç futbolcuları satıp para kazanacak durumdaydı. Ben tabi ki menajerlik sektörüne saygı duyuyorum. Ancak menajerler de bana futbolcu satarak para kazanma beklentisine girmesinler.

Kaynak: Haber 61

Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu açıklama
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg