Trabzonspor'da yeni yönetim görevi devraldı

Trabzonspor yeni yönetim kurulu bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Trabzonspor'da yeni yönetim görevi devraldı
Trabzonspor'da yeni yönetim görevi devraldı Admin
Advert

Törene yeni yönetim kurulu üyeleri Hayrettin Hacısalihoğlu, Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman, Cahit Erdem, Haluk Şahin, Faruk Kanca, Zeyyat Kafkas, Lokman Sadıklar, Tuncay Uzunal, Onur Sağır katılırken, eski yönetimden Ahmet Çubukçu ile bazı yöneticiler hazır bulundu. Eski başkan ve yeni başkan törene katılmadı.

Törene ayrıca Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Disiplin Kurulu Başkanı Alparslan Özdemir, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun, Sicil Kurulu Başkanı Osman Çavuşoğlu da katıldı.

Algan: “Trabzonspor önemli bir marka değerine sahip”

Yeni yönetim kurulu üyelerimize mazbatalarını teslim eden Genel Kurul Divan Başkanı İlhami Algan, törende şöyle konuştu:

“Bir kulübün büyüklüğü saha sonuçlarıyla ölçülmez. Trabzonspor, Trabzon’un ve Türkiye’nin bir markasıdır. Mardin Kızıltepe’de 4000 üyesi olan Trabzonsporlular Derneği var. Kulübümüz önemli bir marka değerine sahiptir. Bu kulübe katkıları olan tüm yöneticilere ve görevi devreden yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna da başarılar dileriz. Ağır bir yükün altına girdiler. Onlar da olayın bilincindeler.”

Sürmen: “Yeni yönetime başarılar dileriz”

Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi ve şöyle devam etti. “Bugüne kadar kulübümüze hizmet veren tüm yöneticilere ve bugün görevi sona eren değerli Başkanımız Muharrem Usta’nın yönetimine de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Yeni yönetimin geçmişteki yönetimlerin yaptığı hataları yapmadan ama onların iyi yaptığı işleri de kendilerine örnek alarak yola devam etmesini, biran önce de kulübün ihtiyacı olan tüzüğü gerçekleştirip, kendi çizdikleri hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdürmelerini bekliyoruz. İyi olan, kulübün yararına olan her konuda yanlarında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Çubukçu: “Kulübümüz için yoğun bir mesai harcadık”

Sürmen’den sonra söz alan eski asbaşkan Ahmet Çubukçu ise şunları söyledi:

“İki yılı aşkın görev süremiz boyunca kulübümüz için yoğun bir mesai harcadık. Trabzonsporumuzun ekonomik, sportif ve kurumsal açıdan yeniden yapılanması için vargücümüzle çalıştık. Bir takım iniş çıkışlar yaşamakla birlikte, yolun başında koyduğumuz hedeflerimiz doğrultusunda yol almaya hep devam ettik. Şimdi ise bizim için yolculuğun sonu geldi. Trabzonspor’un bu uzun yolunda bizim yerimize devam edecek, bizim gibi inanç ve sevdayla, gönülden çalışacak yeni bir ekibin olduğunu bilmek içimizi rahatlatıyor. Gönlümüz rahat bir şekilde sizlere veda ederken, yeni başkanımız ve yönetim kurulumuza başarılar diliyor, her koşulda onlara destek olduğumuzun ve olacağımızın bilinmesini istiyorum.”

Hacısalihoğlu: “Bir devir teslim, nöbet değişimi törenidir”

Yeni yönetim kurulu adına konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu, olağanüstü genel kurulu tamamladıklarını belirterek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Ufak tefek hadiselerin dışında Trabzonspor camiasını çok üzecek bir durumla karşılaşmadık. Bu sevindirici. Kongre Divan Başkanı İlhami Algan seçim sonuçlarıyla ilgili belgeleri ilgililerine takdim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bir devir teslim, nöbet değişimi törenidir. Geçmiş yönetime doğru yaptıkları için teşekkür ediyorum. Eski yönetim adına Ahmet Çubukçu, yeni yönetim adına da biz gerçekleştiriyoruz.”

Hacısalihoğlu: Kulüpte değişen fazla bir şey yok

“Kulüpte çok değişen bir şey olmadığını görüyoruz. 10 santim diktiğimiz ağaçların iki metre olması dışında bir şey yok, personel aynı” diyen Hayrettin Hacısalihoğlu, “İnşallah o ağaçları çok yüksek boyutlara getireceğiz. Buradaki ağaçlardan kastım yapılan doğrulardır. Trabzonspor’un bugüne kadar en büyük zafiyeti taş taş üstüne koymamak olmuştur. Geçmiş yönetimlerin her yaptığı doğruyu geliştirerek, destekleyerek, devam ettirmek hedefimiz olacak. Sizlere buradan bir şey için söz veriyorum. Dokuz ay gibi kısa bir dönem içerisinde asla yasalara uymayan, kanunsuz hiçbir iş yapmayacağız. Kanunun boşluklarından asla yararlanmayacağız, yararlanılmasına da asla müsaade etmeyeceğiz. Maalesef geçmişte Trabzonspor bu tip hadiseler yaşadı. Her şey yasalara uygun olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Hacısalihoğlu, “Herkesin yardım ve desteğine ihtiyacımız var”

Bu dönem her Trabzonsporlu’dan destek, katkı, fikir ve mücadele vermesini isteyen Hayrettin Hacısalihoğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

“Bu dönem sonunda inşallah Trabzonspor’u her açıdan düzelme yoluna sokmak mümkün olur diye düşünüyorum. Bunu hep birlikte yaparsak olur. Ne benim, ne başkasının bireysel katkısıyla olmaz. Bu nedenle herkesin yardımına ve desteğine ihtiyacımız var. Trabzonspor’u seven kimsenin bunu esirgemeyeceğini düşünüyoruz. İnşallah biz de burada bunların organizasyonunda, değerlendirmesinde, yürütülmesinde üzerimize düşen işleri doğru yapmaya çalışacağız.”

Kaynak: Trabzonspor Kulübü resmi sitesi

 

Trabzonspor Devir teslim Hayrettin Hacısalihoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg