150 milyon TL’lik transfer yapanları sorgulasınlar!

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, kendisini tartışanlara imalı göndermede bulundu.

150 milyon TL’lik transfer yapanları sorgulasınlar!
150 milyon TL’lik transfer yapanları sorgulasınlar! Admin
Advert

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, gerek Kasımpaşa maçında takımı forvetsiz oynattığı gerekse kendisinin sorgulanmasına imalı göndermelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam, kendi otoritesini konuşanların, 40 günlük dönemini konuşmaları gerektiğinin altını çizerken, “Bize ön yargılı olanlar, beni sorgulayacaklarına Trabzonspor’a geçmişte 100 Milyon, 150 Milyon TL’lik transfer yaptırıp sonra da bırakıp gidenleri sorgulasınlar” diye konuştu. Travma içinde olan bir takımda göreve geldiği andan itibaren iyi işler yaptıklarını söyleyen Tekelioğlu, “Trabzonspor’un bundan sonra yapılan transferlerle, alınacak ve gönderilecek futbolcularla bir ivme kazanacağını düşünüyorum. Bu halkanın içerisinde bir parçada olsa destek olduğumuz için mutluyum. Bundan sonra yönetim en kısa yoldan hocasını da bulabilir, yeni hocasını bulana kadar bizimle de devam edebilir” dedi.

Halterci değilim!

Tekelioğlu, ‘Trabzonspor’un ağırlığını kaldıramaz..’ diyenlere de ilginç bir cevap verirken, “Neyi kaldıramıyormuşum. Bunu diyenler geçmişime, kariyerime bir baksınlar. Ben bu takıma 14 yıl önce teknik direktörlük yaptım. Ağırlık kaldırmak benim işim değil zaten. Ben halterci değilim. Trabzonspor’un ağırlığını kaldırıp kaldıramayacağım konusunda en güzel cevap bizim geçmişteki kariyerimiz. Benim Trabzon’un ağırlığını kaldıramayacağımı iddia edenler, geriye dönüp son 6-7 yılda Ersun Yanal dışındaki isimleri bir gözden geçirsinler” dedi.

Sol bek ve forvete oyuncu lazım!

Trabzonspor’da gidecek ve kalacak isimler ile ilgili yönetime bir rapor sunduğunu belirten Sadi Tekelioğlu, “Ben yönetime oyuncu alınması gerekli mevkileri bildirdim. Sol bek ve santrafor mevkilerine transfer yapılması gerekiyor. Ligin ikinci yarısı Trabzonspor için önemli bir fırsattır. Gelecek sezon kadroda olacak oyuncular şimdiden alınıp 5 aylık süre içinde performans değerlendirmeleri yapılabilir” dedi.

 

Trabzonspor Sadi Tekelioğlu Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg