Şehr-i TRABZON Dergisinin 3. Sayısı çıktı

Şehr-i TRABZON Dergisi’nin 3. Sayısı okurlarının huzuruna çıktı. Yayın hayatına TRABZON Life adıyla başlayan ve 8 sayı bu isimle çıkan dergi, 9. Sayısından itibaren isim değişikliğine giderek Şehr-i TRABZON adını aldı ve içeriğinde herhangi bir farklılık olmadan yoluna devam ediyor.

Şehr-i TRABZON Dergisinin 3. Sayısı çıktı
Şehr-i TRABZON Dergisinin 3. Sayısı çıktı Admin
Advert

Derginin bu ayki kapak konusu Tonya’nın geç farkedilen değeri Kadıralak Yaylası. Dosyada bir tabiat harikası olan yayladan çarpıcı fotoğraflar ve ilgi çekici yazılar yer alıyor. Trabzonspor yeni asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren ve TÜRSAB’ın yeni Başkan Danışmanı Fatma Şolt ile yapılmış röportajlar Trabzon ve Trabzonspor’un gündemine dair önemli bilgiler içeriyor.

Daimi köşe yazarları Emrah Yalçınalp, Erkan Ergül ve Kadir Değirmenci’nin yazıları artık kendi tiryakilerini oluşturma yolunda. Kemençenin efsaneleri bölümü yine üstad Mehmet Gündoğdu’nun kaleminden çıktı ve bu ayın konusu merhum Mehmet Sırrı Öztürk.

Sağlık, şifalı bitkiler, yöresel lezzetler ve kitap köşesi derginin olmazsa olmaz bölümleri arasında yine yerini aldı.

Dergi, geçen ay Family Dental Klinik ile başlattığı kampanyaya bu ay da devam ediyor ve 40 abonesine ücretsiz diş temizliği ve muayenesi hizmeti sağlıyor. Hizmetten yararlanma hakkı kazanan abonelerin isimleri de dergide liste halinde yayınlandı.

Toplamda 11 sayı yayınlanan ve gelecek sayı ile bir yılda toplam 12 sayıya ulaşacak olan derginin Genel Yayın Yönetmeni Bülent Şirin, konuyla ilgili şunları söyledi.

“Süreli yayınların içeriği kadar düzenli olarak yayınlanıp okurlara zamanında ulaştırılması da çok önemlidir. Bu konuda yayın hayatımıza başladığımızdan beri taviz vermedik. Dergimiz bundan sonra da her geçen sayı daha da yükselen kalitesiyle zamanında okurlarına ulaşmaya devam edecektir.”

TRABZON Life Şehr-i TRABZON 3. Sayı Kadıralak yaylası Trabzon Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg