TDF'nin Başkan Adayları

Trabzon Dernekleri Federasyonu Olağan Kongresi’ne bir gün kala, adaylık konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.

TDF'nin Başkan Adayları
TDF'nin Başkan Adayları Admin
Advert

Cuma gündüz vakitlerinde bir basın açıklamasıyla yeniden aday olacağını ilan eden mevcut başkan Mustafa Demir, gece geç saatlerde şahsi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İsmail Şatıroğlu lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Sadece saatler önce kongrede aday olduğunu bildiren bir açıklama yayınladıktan sonra herhangi bir gerekçe göstermeden adaylıktan çekilen Demir’in neden böyle bir tavır değişikliğine gittiği ise henüz bilinmiyor.

Kongrede divan başkanının “Aday liste var mı?” sorusuna kadar başka aday çıkar mı, bu adaylardan feragat eden olur mu bilmiyoruz. Biz şimdilik açıklanmış adaylıkları bulunanlar hakkında kısa bilgi verelim, sonra hayırlısını dileyelim.

İsmail Şatıroğlu:

Şafak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şatıroğlu 1959 yılında Trabzon'un Çaykara İlçesinde doğdu.1965 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa'ya yerleşti. İstanbul Vefa Lisesi mezunu olan İsmail Şatıroğlu bölgenin sevilen iş adamlarından biridir.15 yıl Küçükköy Spor kulübünün başkanlığını görevinde bulundu. Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatının kurucularından olan İsmail Şatıroğlu 10 yıl boyunca Gaziosmanpaşa Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Gaziosmanpaşa Trabzonlular Derneğinin Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Kongre Üyesi olan İsmail Şatıroğlu aynı zamanda Trabzon Dernekleri Federasyonu 2.Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Mustafa Can:

1959’da Trabzon Çaykara’da doğdu.

İlk orta lise tahsilimi Çaykara’da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi’nden 1981 yılında inşaat mühendisi olarak mezun oldu.

Çeşitli şehirlerde müteahhitlik hizmetleri yaptı. Halen dönüşüm mühendisliği ve müteahhitlik hizmetleri veriyor.... Sırasıyla;

Sakarya Trabzonlular derneği, Kartal Doğu Karadenizliler Derneği, Trabzon Liselerinden Yetişenler Cemiyeti, Çaykara Cemiyeti, Çaykara eğitim ve kültür vakfı, Beykoz karadenizliler derneği, Beykoz trabzonlular derrneği, Trabzonlu iş adamları ve bürokratlar derneği, Türk folklor kurumu, İstanbul turizm ve folklor derneği, İstanbul sigara içmeyenler derneği, Türgiad iş adamları derneği adlı sivil toplum kuruluşlarında görev yapmış ve yapmaya devam ediyor..

Kendi ifadesiyle 45 yıldır siyasi çalışmaların içinde.

Evli ve üç çocuk babası.

 

TDF Kongre Aday Mustafa Can İsmail Şatıroğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg