Pendik TS Club mağazası yeni yerinde açıldı

Pendik Ts Club yeni yerinde resmi açılışını yaptı.

Pendik TS Club mağazası yeni yerinde açıldı
Pendik TS Club mağazası yeni yerinde açıldı Admin
Advert

İş adamı Atilla Ağaoğlu’nun birkaç ay önce fiilen açtığı şubenin resmi açılışı Trabzonspor eski yöneticisi Erol Ağaoğlu, Pendik eski belediye başkan yardımcısı Nurettin Beşinci, Pendik Trabzonlular Derneği Başkanı Süleyman Pergel, A Spor ve Fotomaç yazar-yorumcusu Olcay Çakır, Beinsport ve Milliyet yazar-yorumcusu Aksal Yavuz ve her yaştan Trabzonsporlular katıldı.

Dua ile başlayan açılış töreni toplu kurdele kesimiyle devam etti ve mağaza hizmete açıldı. Trabzonsporlular hem alışveriş yaptılar hem de açılışa gelen ünlüler ve tanıdıklarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Pendik Ts Club’ın işletmecisi Atilla Ağaoğlu, açılış sonrası bize şu açıklamaları yaptı.

Başka Trabzonspor yok, herkes sahip çıkmalı

“Güzel bir açılış oldu. Allah gelenden de gelmeyenden de razı olsun. Bu müesseseyi ticari kâr amacıyla değil, tamamen Trabzonspor sevdasıyla açtık. Ts Club’ın Pendik şubesi kapanmasın diye özellikle devraldım. Fakat bizim çabamız yetmez, bu sevdayı bütün Trabzonsporluların içinde benimsemesi lazım. Taraftarımızın da duyarlı olmazı gerekiyor. Başka Trabzonspor yok ve kulübümüz gerçekten zor durumda. Biz de işin içine girince daha iyi anladık, anlıyoruz. Durum dışarıdan göründüğü gibi değil, daha vahim. Camiamız kulübe sahip çıkacaksa tam da böyle zamanda çıkmalıdır”

Trabzonspor Ts Club Atilla Ağaoğlu Olcay Çakır Aksal Yavuz
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg