Birleşme İçin Kapıları Kapatmadı

Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta, yaptığı basın toplantısında "Seçime 15 gün var. Her şey olabilir" dedi.

Birleşme İçin Kapıları Kapatmadı
Birleşme İçin Kapıları Kapatmadı Admin
Advert

Trabzonspor Başkan Adaylarından Muharrem Usta, birleşme konusundaki umutların tükenmediğini belirterek, “Seçime 15 gün var. Uzun bir süre. Her şey olabilir” dedi.

Usta, adaylığı konusundaki başvuruyu Divan Kuruluna yaptıktan sonra bu sabah basın mensuplarının karşısına çıktı. Usta, “Geçmişte bu kulübe katkı sağlamış herkesi saygıyla anarak, onların hakkını reddetmeden diyorum ki, artık bu kitap yeniden yazılmalı” diye konuştu.

Usta, basın toplantısında şunları söyledi:

İkinci kez aday oldum. Trabzonspor’un bildiğiniz gibi seçim öncesi de seçim sonrası da zor. Trabzonspor’da göreve gelecek yönetimin uzun süreli bir çalışmaya ihtiyacı var. Hiçbir günü boş geçirmemek kaydıyla her gün üzerine koyarak çalışmalıyız. Trabzonspor’a hedefler de koyacağız. Yani içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar nedeniyle takım yarışmayacak diye bir şey yok. Biz bir taraftan kulübün ekonomik sorunlarını çözmeye gayret ederken diğer taraftan hedefleriyle ilgili çalışmalar içinde olacağız. Zor gibi gözükse de biz bunu yapmak için aday olduk ve bu konuda yol alacağız.

Kulübün 50. yılı yaklaşıyor, kulüplerin 25 ve 50. yılları vardır bizim bir asırlık kulüp olmamıza daha var. Ama yarım asırlık kulübüz. Onun için hedefimizi 50. yılda şampiyonluğa diye belirledik.

Büyük kulüp ünvanı alan Trabzonspor camiası bu süreçte kenetlenmeli birleşmeli ve bu yılları böyle geçirmelidir.

50. Yılda bu kadar ekonomik zorluk varken şampiyonluk nereden çıktı derseniz, biz bunun için buradayız. Başkanlığa aday olduğumda ilk 2010-2011 sezonu ile ilgili söylediklerim ya tam anlaşılamadı ya da farklı algılandı. 2010-2011 sezonu şampiyonluğuna gönülden inanıyoruz.

Spor Yorum

 

Trabzonspor Muharrem Usta 50. Yıl Şampiyon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg