Muharrem Usta'dan önemli açıklama!

Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor yönetiminin bağımsız denetim kurulu raporuna istinaden yaptığı açıklamaya karşılık sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Muharrem Usta'dan önemli açıklama!
Muharrem Usta'dan önemli açıklama! Admin
Advert

Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta, şahsi sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, Trabzonspor yönetiminin bağımsız denetleme kurulu tarafından yayınlanan raporda geçen “kendi döneminde kulübün 36 milyon TL zarara uğratıldığı” tespitine göndermede bulunarak, bir önceki yönetim kurulu olarak bu bedeli üstlendiklerini duyurdu. Bu kararı;

“Kulüpler tarihine not düşülmesi adına... futbol dünyasına yeni bir soluk olması adına... ve ısmarlama raporunuza rağmen...”

İfadeleriyle gerekçelendiren Muharrem Usta, açıklamasının tamamında mevcut yönetime ağır sitemlerde bulundu.

Usta’nın açıklamalarının tamamı şöyle:

"TS yönetiminin Türkiye’de 1500 civarında olan YMM bürolarından birisine ısmarlama yaptırdığı rapora (Özer, Ersun, Aykut, Ekici vb) göre... önceki yönetim kulübe yaklaşık 36 milyon lira zarar vermiş olup bunun bir önceki yönetim kurulundan tazmini istenmiştir.

Mal bulmuş mağribi gibi hiçbir ahlaki kural tanımadan müthiş gayretle algı oluşturanlara bir çift sözümüz var. Bize yaptığınızı bizden öncekilere yaparsanız... Size de çıkacak bedeli zamanı gelince karşılarsanız... Sizi tarih AHLAKLILAR olarak yazacaktır.

Maliyeti yüksek üç oyuncu için 13 milyon euro’luk anlaşmayı reddetmeniz nedeniyle kulübün uğrayabileceği zararı YMM raporuyla birileri bir gün önünüze koyduğunda nasıl bir AHLAKİ sorumluluk sergileyeceğinizi de zaman gösterecektir.

Kulüpler tarihine not düşülmesi adına... futbol dünyasına yeni bir soluk olması adına... ve ısmarlama raporunuza rağmen... 36 milyon lirayı bir önceki yönetim kurulu olarak üstlendiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz. Biz kulübün hizmetindeyiz"

 

Trabzonspor Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg