Volkan Beşiroğlu Tuzla'da aday adayı

MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, görevinden ayrılarak MHP'den Tuzla Belediye Başkan aday adayı oldu.

Volkan Beşiroğlu Tuzla'da aday adayı
Volkan Beşiroğlu Tuzla'da aday adayı Admin
Advert

Trabzonlular, ülkenin birçok bölgesinde olduğu gibi yoğun bir nüfusa sahip oldukları İstanbul’da da siyasi görevlere talip oluyorlar. Bunlardan biri de MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu.

Aslen Trabzon Araklı’dan olan Beşiroğlu, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılarak MHP’den Tuzla Belediye Başkan aday adayı oldu.

Volkan Beşiroğlu, konuyla ilgili şahsi medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Değerli Ülküdaşlarım, Kıymetli Tuzlalılar, 913 gündür onur ve şerefle yapmış olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Tuzla İlçe başkanlığı görevimden 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçiminde Tuzla Belediye Başkanlığı’na aday olmak için bugün itibariyle ayrılmış bulunuyorum.

Görev yaptığımız süre boyunca bizlerden desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Türk Dünyasının Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, Teşkilat Başkanımız Prof Dr. Edip Semih Yalçın Bey’e, Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter Bey’e, İstanbul Milletvekilimiz Mehmet Bülent Karataş Bey’e, İl Başkanımız Birol Gür Bey’e, Bölge Başkanımız Ümit Gürbüz Bey’e,Yönetim Kurulumuza, Mahalle Başkanlarına, Kadın Kolları Başkanlığımıza teşekkür ederim.

İdeallerimizi yaşatmak Ve zirveye çıkarmak için gecesini gündüzüne katan ülküdaşlarım, iyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun. Fitneye bulaşmadınız, dedikoduya kulak asmadınız, hedeflerinizden şaşmadınız.

Ülkücü Hareket sizinle inşallah Tuzla’da zafere ulaşacaktır. Başkanlığımız süresince bizleri yalnız bırakmayan Tuzlalı vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza, dernek başkanlarımıza, mülki amirlerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Genel Başkanımızın dediği gibi; “Gerçekleştirilmeyi bekleyen hayallerimiz, yükseltilmeyi bekleyen sancağımız, tutulmayı bekleyen vaatlerimiz, kucaklanmayı bekleyen geleceğimiz, kavuşmayı bekleyen ülkülerimiz vardır ve vuslat şafağı bir gün muhakkak sökecektir.”

Hakkınızı helal edin. Allah’a Emanet Olun."

MHP Tuzla Belediye Başkan adayı Volkan Beşiroğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg