Ağaoğlu'ndan şeref ve namus sözü

Trabzonspor'da yeniden başkan seçilen Ahmet Ağaoğlu, "Almış olduğumuz bayrağı kulübümüze hizmet anlamında daha ileriye ve daha yükseklere taşımak için hepinizin önünde şerefimiz ve namusumuz üzerine söz veriyoruz" dedi.

Ağaoğlu'ndan şeref ve namus sözü
Ağaoğlu'ndan şeref ve namus sözü Admin
Advert

Trabzonspor’un Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ahmet Ağaoğlu yeniden seçildi.

Hayri Gür Spor Salonu'nda iki gün süren Olağan Genel Kurulda aidatını yatıran 7 bin 102 üyenin 828'i toplam 15 sandıkta oy kullandı. Genel Kurul’da seçime tek aday olarak giren Ahmet Ali Ağaoğlu, 790 oy alarak 3 yıllık görev süresi ile yeniden başkan seçildi.

Yeni yönetim kurulu basın mensuplarına poz verdikten sonra Başkan Ağaoğlu, bir konuşma yaptı.

Ağaoğlu, Genel Kurul üyelerine kendisi ve arkadaşlarına gösterdikleri güven ve teveccüh nedeniyle teşekkür ederek, "Sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz. Kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntıların, problemlerin gerçekleriyle yüz yüzeyiz. Zaman zaman bu ve buna benzer yeminler farkı mecralarda yapılır; ama ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım almış olduğumuz bayrağı kulübümüze hizmet anlamında daha ileriye ve daha yükseklere taşımak için hepinizin önünde şerefimiz ve namusumuz üzerine söz veriyoruz" ifadesini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler: Mehmet Yiğit Alp, Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Emin Kahraman, Müminhan Bilgin, Önder Bülbüloğlu, İbrahim Haluk Şahin, Özer Bayraktar, Yalçın Orhan, Ahmet Fikret Gökhan, Serdar Ekrem Şirin, Yusuf Hayırlıoğlu, Yaşar Kibar Güven ile Sertaç Güven.

Yedek üyeler: Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Eda Lermi Zorer ve İbrahim Şahinkaya.

Genel Kurulda yapılan oylama neticesinde Disiplin Kurulu Başkanlığına Haluk Raci Gençosmanoğlu, Denetim Kurulu Başkanlığına Mahmut Ören, Sicil Kurulu Başkanlığına Osman Çavuşoğlu, Arşiv ve Müze Kurulu Başkanlığına Mehmet Salih Uzun yeniden seçildiler.

Kaynak: Trabzonspor Resmi sitesi

Trabzonspor Olağan Kongre Seçim Ahmet Ağaoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg