Bir Trabzonlu aday da Esenler'de

Esenler Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Eski Başkanı Onur Ayar Milliyetçi Hareket Partisi’nden Meclis Üyesi Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Bir Trabzonlu aday da Esenler'de
Bir Trabzonlu aday da Esenler'de Admin
Advert

İlçe Teşkilatında gerçekleşen tören ile aday adaylık başvuru formunu teslim eden Onur Ayar, “Esenler'deki Trabzonluların desteğini alarak aday adaylığımı açıkladım ve bana olan güvenin ve ilginin yoğun olması ile bunu resmiyete döktük” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ferdi olmaktan onur duyacağını söyledi.

Onur Ayar Esenler'de Trabzonluların sevdiği ve desteklediği bir sima ve birçok faaliyette de başarısı ile ismini duyuran kişiliğe sahip.

Esenler Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Suat Yılmaz da törende “Trabzonluların ülkemizin çimentosu olduğunu biliyoruz. Trabzonluların yeri bizde ayrıdır. Onur Ayar'ın partimizden aday adayı olması bizleri memnun etmiştir” dedi.

Onur Ayar Kimdir?

Onur Ayar 1984 Trabzon Maçka doğumlu evli ve üç çocuk babasıdır. Lise mezunu ve işletmecidir. Onur Ayar daha Önce Esenler Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı, Milliyetçi Hareket Partisi Esenler İlçe Başkanlığı, Şehit Fethi Aslanhan Bölge Temsilciliği yöneticiliğı yapmaktadır.

Haber ve fotoğraflar: Ömer Karakaş

 

Esenler MHP Esenler Trabzonlular Derneği Gençlik Kolları Onur Ayar aday adayı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg