Mataracı bu kez kadınlarla istişare etti

Sultanbeyli Belediye Meclis üyesi aday adayı Mücahit Sefa Mataracı, kadınlara yönelik bir kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

Mataracı bu kez kadınlarla istişare etti
Mataracı bu kez kadınlarla istişare etti Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe merkezine giderek Sultanbeyli Belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan hemşehrimiz Mücahit Sefa Mataracı, akabinde Vanillia Garden Cafe’de kahvaltılı bir istişare toplantısı düzenlemişti. Genç siyasetçi adayı, bu kez aynı mekanda kadınlara yönelik bir toplantı düzenleyerek kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Mataracı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu toplantıyı bir yakınının haklı sitemi üzerine düzenlediğini, ilk toplantının eksik kaldığını kabul ederek gerçekleştirdiğini de açıkladı.

Mücahit Sefa Mataracı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğum istişare kahvaltımda bir eksikliğin olduğunu eleştiren değerli bir ablamın eleştirmesiyle bu programı düzenledim.İçten ve samimi bir sohbet havasında geçen toplantımızda kadınlarımızın sorun, görüş, öneri ve isteklerinden bahsettik. Başta ailem olmak üzere çıktığım bu yolda desteğini esirgemeyen ve beni yalnız bırakmayan her daim yanımda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum ve yine çıktığım yolda hep birlikte yeni çağdaş adımlar atarken daha gür ve yeni seslerle yolumuza devam etmeyi hedefliyorum"

Sultanbeyli İlçe belediye meclis üyesi Mücahit Sefa Mataracı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg