En Güzel Etamin Seccade

En Güzel Etamin Seccade
En Güzel Etamin Seccade Admin
Advert

Bir işte çalışmayan, yarı zamanlı çalışan ya da çalıştığı işin stresinden kurtulmak isteyen kadınların en büyük kurtarıcısı hobilerdir. Özellikle geçmişten gelen bir gelenek olan kanaviçe, goblen gibi işleme sanatları kadınlara nefes aldırmaktadır. Özellikle kanaviçe yöntemi ile sınırsız tasarım etaminlere işlenmektedir. Etamin bir kumaş türü olmasına rağmen, toplumumuzda yapılan işin yerini almış ve kanaviçe yerine de kullanılmaya başlanmıştır. Delikli yapısı olan etaminlere kanaviçe yapmak hem kolay hem de eğlencelidir. Kadınlar etaminleri kullanarak etamin seccade, etamin kolye ya da etamin örtü yapabilmektedir.

Etamin Seccade Örnekleri

Dini argümanların ve cenneti temsil eden çiçeklerin kullanıldığı etamin seccade modellerinde yaratıcılık ön plandadır. Görselin ana hatlarının birebir yansıtıldığı ve huzur veren modeller bulunmaktadır. Etamin kumaşı evde olanlar için ip ve model bulunması yeterlidir. Hobi marketlerinde etamin bulunabileceği gibi internet sitelerinden de temin edilebilir. 

https://www.goblen.com/tr/kumaslar--k sitesini ziyaret ederek yüzlerce etamin, kit ve hazır motiflerinden seçim yaparak satın alabilirsiniz. böylece en güzel modelleri dilediğiniz renklerde yapabilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg