En Tarz Şal Modeli

Tesettür giyim için en önemli giysilerden biri olan başörtüsün de şal modeli genç yaşlı herkesin en çok tercih ettiği giysi olmuştur.

En Tarz Şal Modeli
En Tarz Şal Modeli Admin
Advert

Tesettür giyim için en önemli giysilerden biri olan başörtüsün de şal modeli genç yaşlı herkesin en çok tercih ettiği giysi olmuştur. Farklı kumaşlardan elde edilen şal modelleri spor giyim ve klasik giyim tarzlarına uygun olarak üretilmiştir. Dasiva markasının kendine ait özel tasarım olarak ürettiği şal modelleri tesettür giyimi tercih eden bayanların kombinlerini en güzel şekilde tamamlamaktadır.

Şal Modelinde Farklı Kumaşlar

Dasiva markasının özel tasarım olarak ürettiği şal modeli daha çok ipek kumaş kullanılmıştır. Bunun yanı sıra yine ipek karışımlı koton kumaştan çok sayıda renk seçeneği ile düz renkler üretilmiştir. Düz renk üretilen koton kumaşlar yaz ayları için en çok tercih edilen kumaş türü olmuştur.

Klasik giyim tarzında şal modelin de en çok tercih edilen kumaş türleri şifon, polyester, koton, ipek, akrilik gibi kumaş türleridir. Klasik giyim için Dasiva markasının ürettiği özel tasarım taşlı modeller ise şık bayanların vazgeçilmezi olmuştur. Dasiva marka şal modeli tercih etmek isterseniz çok sayıda seçenek arasından sizin için en uygun olan modellere https://dasiva.com.tr/sal adresinden ulaşabilir. Beğendiğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg