TDF hakeme isyan etti!

Trabzon Dernekleri Federasyonu, pazar günü oynanan Trabzonspor-Başakşehir maçına hakem kararlarının damga vurmasına sert tepki göstererek TFF'yi göreve çağırdı.

TDF hakeme isyan etti!
TDF hakeme isyan etti! Admin
Advert

"Yeter artık, TFF'yi göreve çağırıyoruz" başlığıyla kaleme alınan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Büyük Türk kamuoyuna;

20 Ocak 2019 Pazar günü oynanan Trabzonspor Medical Park Başakşehir Süper Lig müsabakasında, maçın orta hakemi Halil Umut Meler ve VAR hakemleri vermiş oldukları hatayı aşan, kasıtlı ve taraflı kararlarla yıllardır Trabzonspor'umuzun başarısını engelleme operasyonuna bir yenisini daha eklemişlerdir.

Trabzon Türkiye'nin en büyük futbol kentidir. Trabzonspor camiası takımını kayıtsız ve şartsız her zaman ve her şartta destekler. Trabzon'un Trabzon'daki futbol kulüplerinin Türk futboluna katkısı tartışılmaz. Ancak görülüyor ki , Trabzonspor'un her çıkışını engellemek için harekete geçen çevreler hala varlığını sürdürmektedir.

Maçın orta ve yan hakemleri ile var hakem heyetinin de verdikleri yanlış kararları hakem hatası olarak değil rakibin kazanması için ve bu çevrelerin emirleri doğrultusunda yapılan kasti ve bilinçli tavır olduğuna inanıyoruz.
Trabzonspor futbol takımı cansiperane mücadele vermektedir.

Geçmişte Türk halkının gözü önünde birçok defa Trabzonspor'un emeği ve puanları çalınmıştır. 2010-2011 Şampiyonluğu ve kupası gasp edilmiştir.

Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak bundan sonraki tüm süreçlerde Trabzonspor'umuzun hakkını korumak için ve uğradığımız haksızlıklara karşı durmak için mücadelemizi artırarak sürdüreceğiz.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesini, bu maçta Trabzonspor'a yapılan kasıtlı hakem hatalarını tekrar irdeleyip, bu hataları yapan hakemlerin derhal Türk futbolundan uzaklaştırılması ve Trabzonspor'un olduğu kadar bütün takımların müsabakalarının da adil ve tarafsız yönetilmesi için göreve çağırıyoruz..

Büyük Trabzonspor taraftarına ve camiasına da bu tür haksızlıklar karşısında makul ama en etkili tepkileri göstermekle birlikte futbol takımımıza ve kulübümüze daha kuvvetle sahip çıkmaya çağırıyoruz. Bizler Trabzonspor taraftarları olarak pazara kadar değil mezara kadar Tabzonsporluyuz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


İsmail ŞATIROĞLU 
Trabzon Dernekleri Federasyonu
Genel Başkanı

Trabzon Trabzon Dernekleri Federasyonu İsmail Şatıroğlu Halil Umut Meler VAR Trabzonspor Başakşehir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg