Abiş Hopikoğlu'ndan taraftarlara çağrı

Başkanı Hopikoğlu, Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasını izlemeye davet ederek, takımın yalnız bırakılmaması çağrısında bulundu.

Abiş Hopikoğlu'ndan taraftarlara çağrı
Abiş Hopikoğlu'ndan taraftarlara çağrı Admin
Advert

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, bordo-mavili taraftarları yarın saat 18.00’da Hayri Gür Spor Salonu’nda oynayacakları Darüşşafaka Doğuş karşılaşmasını izlemeye davet ederek, takımın yalnız bırakılmaması çağrısında bulundu.

Ligde iddialı duruma gelebilmek için önemli bir maça çıktıklarını belirten Hopikoğlu, “Darüşafaka Doğuş, ligin güçlü ekiplerinden biri. Dolayısıyla çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maçta taraftarımızın desteğini çok önemsiyoruz. Heyecanın zirve yapacağı bu maçta, bordo-mavi renklere gönül veren herkesin takımımıza destek olmasını istiyoruz” dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerinin karşılaşmayı ücretsiz izleyebileceklerini de vurgulayan Hopikoğlu, “Öğrencilerimiz, Hayri Gür Spor Salonu gişelerinde kimliklerini ibra ettikleri takdirde davetiyelerini alarak karşılaşmayı izleyebileceklerdir” diye konuştu.

Kaynak: trabzonsporbasket.com

Trabzonspor Medicalpark BK
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg