Hasan Turan Mazbatayı Aldı

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve Ak Parti İstanbul Milletvekilleri düzenlenen bir törenle mazbatalarını aldılar.

Hasan Turan Mazbatayı Aldı
Hasan Turan Mazbatayı Aldı Admin
Advert

Ak Parti İstanbul İl Teşkilatı, İstanbul Milletvekilleri için mazbatayı alacakları Çağlayan Adliyesinde bir tören düzenledi. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Salonunda yapılan törene Ak Parti üyeleri yanında çok sayıda Giresunlunun katılarak Hasan Turan’a gösterdikleri sevgi gösterisi katılanların meraklı bakışlarına neden oldu.

Giresun Federasyonu yönetim kurulu üyeleri yanında çok sayıda Giresun STK temsilcisi ve üyesi törene katılarak Hasan Turan’ın sevincine ortak olurken hasan turan da bu mazbatanın alınmasında hemşerilerimin emeğini unutamam dedi.

 

Hasan Turan yaptığı açıklamada “Rabbime hamd olsun mazbatamızı aldık. Öncelikle varlıklarından daima güç aldığım ve her zaman olduğu gibi bu akşamki programda da farkındalık yaratan kıymetli hemşerilerime, federasyon ve dernek yöneticisi kardeşlerime, basın mensuplarımıza ve saygıdeğer İstanbullulara çok teşekkür ediyorum. 

26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekilleri olarak 45 vekil kardeşimiz ile birlikte İl Başkanımız Sayın Selim Temurci ve İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hayriye Gül Hanımefendi'nin takdimleriyle mazbatalarımızı aldık. 

1 Kasım demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden birisinin yapıldığı gün olarak tarihe geçecektir.
Önümüzdeki dönem TBMM olarak ülkemizin çok önemli sorunlarını göğüsleyip çözümlerini üreteceğimiz bir dönem olacaktır. Birlik, beraberlik ve barış içinde çözemeyeceğimiz hiç bir sorun yoktur ve bunun gayreti içinde olacağız inşallah.

Allahü Teâlâ aldığımız bu vekâletin sorumluluğunu bihakkın yerine getirenlerden eylesin. Bütün vekil kardeşlerime hayırlı hizmetler diliyorum” dedi.

Haber: İbrahim Balcıoğlu

Hasan Turan AK Parti istanbul milletvekili Selim Temurci Hayriye Gül
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg