Rize yarını düşünüyor

Mali disiplinin her şeyin önünde geldiğini söyleyen Ömer Ofluoğlu, "Kulübün geleceğini asla riske atmayız" dedi.

Rize yarını düşünüyor
Rize yarını düşünüyor Admin
Advert

Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Ömer Ofluoğlu, ligin ilk yarısının hakem hatalarının en fazla yaşandığı dönem olduğunu söyledi. Ligin ilk yarısında her takım aleyhine çok ciddi hakem hatalarının yaşandığının altını çizen Ofluoğlu, "Maç sonuçlarını etkileyen, puanları bir takımdan alıp öbürüne veren ciddi hatalar yapıldı. Rizespor olarak bu durumdan etkilenen kulüplerden bir tanesi biziz. Elbette başta Trabzonspor olmak üzere birçok takım hakem hatalarından puanlar kaybetti. Rizespor olarak biz de 5-6 puan kaybettik" dedi.

Ligde kalıcı bir kulüp olmak için uğraş verdiklerinin altını çizen Ömer Ofluoğlu, "Kimsenin aklına Rizespor'un düşmeye oynayan bir takım olduğu gelmesin. Böyle konuşulduğu zaman Rizespor'un düşen takımların arasında düşünülmemesi lazım. Gidişatımız iyi. Bütçemizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz" diye konuştu.

İkinci yarı ile ilgili beklentilerinin fazla olduğuna dikkat çeken Ofluoğlu, "Bu sezonu 50 puanın üzerinde bitirmek arzusundayız. Düşme tehlikesi bir takımda baskıyı arttırdığından futbol karakterini sahaya yansıtamıyor. Bunu yaşadığımızdan iyi bildiğimiz bir duygu” dedi. Ofluoğlu şöyle devam etti; “Rizespor olarak böyle bir sıkıntımız olmayacak ve rahat oynayıp daha fazla puan toplayacağız. İkinci yarıda 30 puanın üzerinde puan bekliyorum. Bunun için de iyi hazırlanmamız lazım. Hocamız istekleri ile ilgili raporunu verdi. Bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. Rizespor yönetimi olarak mali disiplinden uzaklaşmayacağız. Bu bizim için çok önemli. Kulübün geleceğini riske atacak yöneticiler değiliz. Sadece bugünü değil geleceği de düşünüyoruz.' Bu sezen böyle olsun gelecek sezon nasıl olursa olsun' diyen bir yönetim değiliz. Mali disiplin her şeyin önünde.”

Marco Marin bombası!

Karaman, Trabzonspor’un yıldız ismini takımında görmek istediğini söyledi

Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek isteyen Çaykur Rizespor, gözünü Trabzonspor’a dikti. Yeşil-Mavili ekip Trabzonspor’un devre arasında elinden çıkartmak istediği oyuncuların tamamıyla ilgilenirken özellikle Sefa Yılmaz, İshak Doğan ve Deniz Yılmaz gibi oyuncular ön plana çıktı. Bu futbolcular için önümüzdeki günlerde Trabzonspor’un kapısını çalacak olan Çaykur Rizespor yönetimi, sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapmayı planlıyor. Bordo-Mavili takımın ise üç futbolcuya karşılık Çaykur Rizespor’dan Eren Albayrak’ı istediği iddia edildi. Bu arada Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, sürpriz bir açıklama yaparak Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Marko Marin’e talip olduklarını açıkladı. Karaman, Marin’in çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ifade ederek, “Bizde fazlasıyla forma şansı bulacağını düşünüyorum. Eğer Trabzonspor onu düşünmüyorsa biz çok isteriz” dedi.

Karaman'ın Soner ısrarı

Yeşil-Mavililer bir yıldır gündeminde olan Soner Aydoğdu için yeniden harekete geçti

Çaykur Rizespor devre arası transferi için çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu yerli ve yabancı futbolcularla güçlendirmek isteyen Yeşil-Mavililer Hikmet Karaman'ın isteği ile Trabzonspor'dan Soner Aydoğdu'yu renklerine bağlamak için harekete geçti. Karaman'ın geçen sezonun devre arasından itibaren ısrarla istemiş olduğu, bu sezon başında da teklifte bulunduğu Soner'in işini bu kez bitirmek için girişimleri hızlandırdı. Hikmet Karaman'ın Yeşil-Mavili takıma geldiği günden itibaren istediği ve bununla da transfer listesinin ilk sırasına koyduğu, Bordo-Mavili takımda oynama şansı bulamayan Soner ile görüştüğü ve Çaykur Rizespor'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Bunun üzerine bir kez daha harekete geçen Yeşil-Mavililerin Soner'in işini bitirmek için Trabzonspor'a teklifte bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: günebakış - Alihan TELATAR

Rizespor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg