Rizespor'da Marko ve Emre harekatı

Başkan Metin Kalkavan, Trabzonspor'dan Marko Marin, Galatasaray'dan da Emre Çolak transferi ile bizzat ilgileniyor.

Rizespor'da Marko ve Emre harekatı
Rizespor'da Marko ve Emre harekatı Admin
Advert

Çaykur Rizespor transferde ses getirmek istiyor. Yeşil-Mavililerde transfer çalışmalarının başına geçen Metin Kalkavan, teknik direktör Hikmet Karaman'ın istediği futbolcular için görüşmeleri bizzat kendisi yapıyor. Ara transfer döneminde kadrosunu defans ve forvete yönelik orta saha oyuncuları ile güçlendirecek olan Çaykur Rizespor'da çalışmalar titiz bir şekilde sürüyor. Medyada çok sık ismi geçen ve Trabzonspor'un elden çıkartmak istediği isimler arasında yer alan Marko Marin için temaslar sürüyor. Marin için Metin Kalkavan'ın Trabzonspor başkanı Muharrem Usta ile görüşüp olumu yanıt aldığı öğrenildi.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Marko Marin ile menajeri aracılığı ile görüşmelerin sürdüğü belirtilirken, ikna edilip anlaşma sağlandığı taktirde bir kaç gün içinde sezon sonuna kadar kiralık olarak imza atılması bekleniyor. Yeşil-Mavili takım ayrıca ara transferde Galatasaraylı Emre Çolak'ı kadrosuna katmak istiyor. Bu transfer için iki kulübün başkanları bir araya geldiği öğrenildi. Hamza Hamzaoğlu'nun ardından yeni hocası Mustafa Denizli'nin de gözüne giremeyen genç orta saha oyuncusu için Ç.Rizespor kulübü G.Saray takımına teklifte bulundu.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Antalyaspor ve Akhisar Belediye takımları da Emre Çolak'ın peşinde olduğu öğrenilirken, genç oyuncunun Ç.Rizespor'a transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. G.Saray yönetimi Emre'yi bonservisi ile vermeyi düşünmediği ancak kiralanmasına izin vereceği öne sürüldü. Emre Çolak’ın, bu sezon ligde golü bulunmuyor. Yeşil-Mavili kulübün başkan vekili Halim Mete, Marko Marin ve Emre Çolak için başkanlar nezdinde görüşmelerin sürdüğünü, bu iki oyuncunun transferini bitirmek için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Kaynak: günebakış - Alihan TELATAR

Rizespor Marko Marin Emre Çolak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg