M'bia ilk kez konuştu!

Eski yönetimin dünyada görülmemiş bir sözleşme yaptığı M'bia, son günlerde olan bitenleri anlattı.

M'bia ilk kez konuştu!
M'bia ilk kez konuştu! Admin
Advert

Trabzonspor'da özellikle yabancı oyuncularla olan parasal sorunlar her gün yeni bir boyut kazanıyor. Eski yönetimin dünyada görülmemiş bir sözleşme yaptığı M'bia, son günlerde olan bitenleri anlattı.

Kamerunlu oyuncu 2 ay önce serbest kalma hakkı elde etmesine rağmen buna gerek duymadığını savunarak "Benim imza altına alınmasını istediğim bu maddeler Van Persie ve Sneijder dahil büyük oyuncuların hepsinde var. Çünkü bu anlamda Türkiye'nin adı kötüye çıkmış. Bosingwa ve Constant'ın bana "para ödenmiyor" demesine bir de İnter'in istemesine rağmen söz verdiğim için Trabzon'a geldim" dedi.

M'bia sezon başında geç imza atmasının nedeninin teminat mektubu olduğunu da hatırlatarak "Teminat mektubu istedik vermediler, sonra ikna oldular. Bir de Makakula araya girdi ve "Trabzonspor büyük kulüp ben kefilim" dedi. "Kontratı düzenledik ve imza altına aldık. Evet, sözleşmede faiz maddesi var ama ben onu hiçbir zaman gündeme getirmedim. Getirseydim daha önce yapar ve serbest kalıp giderdim. Ama ne zaman ki bana "ücretinde indirime gideceksin yoksa kendine kulüp bul" denilerek dayatma yapıldı o zaman 'bir dakika durun' dedim. Sizin bana teşekkür edeceğinize yaptığınız dayatmaya bak ben de haklarımı istiyorum." şeklinde konuştu.

Karadeniz'de Son Nokta

M'bia Bosingwa Constant Van Persie Sneijder
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg