Acun hakem için özür diledi

Acun Ilıcalı, Sakarya'da düzenlenen turnuvada Trabzonspor-Beşiktaş maçındaki hakem hataları yüzünden özür diledi.

Acun hakem için özür diledi
Acun hakem için özür diledi Admin
Advert

Önceki akşam Sakarya’da başlayan 4 büyük kulübün eski futbolcuları arasındaki turnuvada Trabzonspor-Beşiktaş maçını yöneten hakemin bu turnuvada artık düdük çalmayacağı belirtildi. Sakarya’da düzenlenen ve elde edilen gelirin büyük bölümünün Süper Ligde daha önce futbol oynamış ancak bugün ihtiyaçlı olan eski futbolculara dağıtılacağı turnuvanın ilk gününde Trabzonspor-Beşiktaş maçını yöneten Muhammet Ömür isimli hakem büyük tepki çekmişti.

TRABZON-BJK MAÇI REYTİNG REKORU KIRDI

Özellikle Bordo-Mavili takımın aleyhine kararlar veren Muhammet Ömür’e Trabzonspor taraftarları adeta ateş püskürmüştü. Maçtan sonra turnuvayı organize eden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hakem adına özür diledikten sonra, “TFF yönetimiyle görüştüm. Bu hakemi bir daha turnuvaya göndermeyecek. Turnuvada en iyi futbolu siz oynadınız. En büyük reytingi de Trabzonspor-Beşiktaş maçında aldık” diyerek Bordo-Mavili futbolcuların gönlünü aldığı ifade edildi.

TURKCELL YA DA VODAFONE İSMİNİ ALACAK

Ilıcalı’nın ayrıca, bu turnuvanın tutması halinde bunu geleneksel hale getireceğini de belirttiği ve, “Türkcell veya Vodofone ile görüşme halindeyiz. Bu turnuvayı onların adıyla düzenleyip, çok daha organize hale getirmeyi düşünüyoruz” dediği de belirtildi. Öte yandan Beşiktaş-Trabzonspor maçında sakatlanan Hami Mandıralı’nın bundan sonraki karşılaşmalarda forma giyemeyeceği bildirildi. Turnuvaya bu akşam yapılacak olan iki karşılaşma ile devam edilecek.

Kaynak: Sporyorum

Trabzonspor Acun Ilıcalı Muhammet Ömür
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg