Yağlıdereliler Derneği Başkanlığına Halil Kütük Seçildi

Yağlıdereliler Derneği başkanlığına sürpriz bir isim seçildi.

Yağlıdereliler Derneği Başkanlığına Halil Kütük Seçildi
Yağlıdereliler Derneği Başkanlığına Halil Kütük Seçildi Admin
Advert

Dernek’te toplanan üyeler uzlaşmacı aday üzerinde durarak eski başkanlardan Halil Kütük’ü başkan adayı olarak belirlediler. Mevcut Başkan Özer Kahveci ise yeni yönetim kurulunda tekrar göreve devam ediyor.

Merkezi İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan Yağlıdereliler Derneği'nin 13. Olağan Kongresi dernek binasında  gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede, divan başkanlığına Avukat Fahri Biçer seçildi.

Yağlıdereliler Derneği eski başkanlarından Ali Faik Biçer, burada yaptığı konuşmada, "Yağlıdereliler olarak seçimde uzlaşmacı aday olarak derneğimizin eski başkanlarından sevgili büyüğümüz Halil Kütük’ü aday gösterdik. Bizlere de yakışan bu olacağını düşünerek tek liste ile seçime gidilmesini uygun gördük. Divan heyeti olarak yeni yönetim kuruluna iki yıllık görev süresi içinde başarılar diliyoruz’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle seçime gidildi. Halil Kütük oy birliğiyle iki yıllığına Yağlıdereliler Derneği'nin başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu asil üyelik listesi Halil Kütük, Metin Koç, Özer Kahveci, Hüseyin Koca, Ersoy Çıtlak,Hurşit Bekaroğlu, Mesut Kaşıkçı, Yüksel Kaya, Ali Dorak,Turhan Parçam Mustafa Öztürk’ten oluşurken Denetleme Kurulunu ise, Osman Ayaz, Ali Faik Biçer  getirildi.

FATİH AYTEKİN ÖZDEMİR

 

Giresun Yağlıdere Halil Kütük Özer Kahveci
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg