M'bia krizi çözülmüştü ama...

Alacaklarının bir kısmı ödendi ve kriz çözüme kavuşturuldu. Ancak tamamen sona ermedi...

M'bia krizi çözülmüştü ama...
M'bia krizi çözülmüştü ama... Admin
Advert


Kamerunlu yıldız oyuncu Stephena Mbia, geçtiğimiz hafta alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Trabzonspor’a ihtar çekmiş ve bu durum büyük gündem yaratmıştı. Trabzonspor yönetimi ise bu olayın üzerine Mbia’nın alacaklarının bir kısmını ödedi ve sorun -şimdilik- ortadan kalktı..

Belçika basınına kısa bir açıklamada bulunan 31 yaşındaki orta saha, “Şurası kesin ki durumumda bir değişiklik olmazsa başka bir yere giderim” dedi.

Camer-Sport adlı site, şimdilerde Vartaş Elazığspor forması bir başka Kamerunlu Gilles Binya’nın da görüşlerine başvurdu. Türkiye’deki kulüplerin maaş konusunda hokkabazlık yaptıklarını dile getiren Binya, “Alacaklarımız aylar boyunca ödenmiyor. Ama aslında bu çok da kötü bir şey değil çünkü sezon sonunda elimize geçen toplu parayla iyi yatırımlar yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

İspanyol medyasında yer alan haberlere göre Sevilla, Mbia’nın durumu böyle devam ederse transfer için düğmeye basacak.

Muharrem Usta ne demişti?

"Mbia ile yola devam ediyoruz. Kulüplerin içinde çeşitli sorunlar oluyor. Mbia ile de sözleşmeden kaynaklanan ödeme gecikmesiyle ilgili sorun oldu. Ayrılınca da medeni ayrılmanız gerekir. Devam edecekseniz de oyuncunuz en üst motivasyonla devam etmeli. Mbia biçim açımızdan önemli bir oyuncu. Son gelinen noktada devam yönünde karar alındı. Gördüğüm kadarıyla motivasyonu oldukça iyi. Yeni sayfa açarak, buradaki hayatına devam ediyor. Büyük zarardan kar ederek yola devam ediyoruz. Mbia'nın bu takıma çok şey vermesi lazım ve verebilecek kalitede birisi. Bu konuyu artık kapattım. Bence hepimizin kapatması lazım. Aynı sözleşmeyle devam ediyor."

(Ajansspor)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg