"Muharrem Usta seçimde ismimi kullandı"

TRT Stadyum programı yapımcısı ve sunucusu Ersin Düzen, Lucescu'yla yaptığı telefon görüşmesini yayınladı. Lucescu bomba açıklamalar yaptı.

Admin
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Lucescu'nun Ersin Düzen'le yaptığı telefon görüşmesinde çok gergin olduğu ve sert ifadeler kullandığı dikkat çekti. Mircea Lucescu açıklamasında şunları söyledi:

Shaktar Donetsk benim önceliğim

"Türk medyası nasıl benim ve Trabzonspor'un hakkında yalan haber yapabiliyor? Ben kimseyi aramadım, hiç bir yere gitmedim, kimseyle pazarlık etmedim. Her zaman söylüyorum, şu an için Shaktar Donetsk benim önceliğim. Burada devam ediyorum. Ukrayna liginde liderim ve Avrupa Ligi'nde oynuyorum. Şu an için ayrılma gibi bir durumum yok." 

Türk medyasını anlayamıyorum. Benim sözleşme imzaladığım haberlerini yapıyorlar. Bunlar doğru değil. Ben ne konuştum ne pazarlık ettim ne de sözleşme imzaladım.Bu haberleri Trabzon basınının yaptığını sanmıyorum. Hiç sanmıyorum.

Muharrem Usta seçimde adımı kullandı

Açıklamasında Trabzonspor başkanı Muharrem Usta'ya da gönderme yapan Lucescu, "Başkan benim adımı seçimde kullandı. Normalde şu an beni ikna etmeye çalışması lazım ama bu başka bir problem. Bu onun problemi. " dedi.

Her sene aynı şey!

Türk basınının bunu hep yaptığından şikayet eden Lucescu sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazeteler benim sözleşme imzaladığımı, bazı taleplerim olduğunu nasıl yazabilir? Her sene aynı şey! Her sene aynı şey! Diğer takımlarda da aynısı oldu. Sürekli yalan haberler üretiyorlar. Bu yüzden çok kızgınım. Birisi yalan haber üretiyor, diğerleri de ondan alıyor. Sonra o haber Ukrayna'da çıkıyor. Buradaki insanlar da benim doğru söylemediğimi, yalan konuştuğumu düşünüyor. "

Tek düşüncem Shaktar!

Şu anda tek düşüncesinin Shaktar Donetsk olduğunu belirten Lucescu, "Benim tek düşüncem Shaktar! Ne zaman kontratım biterse ne olacağını o zaman göreceğiz. Sezon sonunda kontratım bitiyor ama bu benim problemim. Türkiye'deki gazetelerin problemi değil! Bu süre içinde medyadaki her haber bana çok büyük problem yaratıyor. Başkanımla, kulübümle, futbolcularımla, taraftarlarla ve buradaki medyayla problem yaşıyorum." dedi.

Trabzonspor Lucescu Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg