Trabzonspor KAP'a bildirdi

2 gün önceki haberimizde bilgisini verdiğimiz indirim KAP'a bildirilerek resmiyet kazandı. Sitemizde 8 Ocak 2016 tarihli haberde takım kaptanları Onur ve Özer'in ücretlerinde indirime gittiklerini duyurmuştuk.

Trabzonspor KAP'a bildirdi
Trabzonspor KAP'a bildirdi Admin
Advert

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan özel durum açıklamasının metni şöyle:

"Profesyonel oyuncumuz Özer Hurmacı ile şirketimiz arasında 07.07.2015 tarihinde akdedilen sözleşmenin mali şartlar bölümü, oyuncumuzun yapmış olduğu indirimle revize edilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla"

KAP'a yapılan açıklama Trabzonspor resmi sitesinden şu şekilde duyuruldu:

Trabzonspor’umuzu yeniden ayağa kaldırma hareketine liderlik yapan ve sözleşmesinde yüzde 35’lik bir indirime giden takım kaptanımız Onur Recep Kıvrak’ın ardından ikinci kaptanımız Özer Hurmacı da Başkanımız Sayın Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede 50. Yıl projesine destek vereceğini, bu projenin Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcu olarak kendisini heyecanlandırdığını ifade etti. Yeni kontrat görüşmesiyle ilgili olarak Başkanımız Sayın Muharrem Usta’ya boş mukaveleyi uzatan ve “Üzerini siz doldurun ben altına imza atarım” diyen oyuncumuz Özer’le de yapılan yeni sözleşmede yüzde 35’lik bir indirime gidildi. Takımımıza bu önemli yolculukta büyük katkılar sağlayacağına inandığımız takımımızın ikinci kaptanı Özer Hurmacı’ya teşekkür ediyoruz.  

Trabzonspor Özer Hurmacı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg