Taşlar yerine oturuyor

Trabzonspor'da yeni yönetimin gelmesi ve Sadi Tekelioğlu'nun da etkisiyle bazı futbolcuların performansında olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Taşlar yerine oturuyor
Taşlar yerine oturuyor Admin
Advert

Muhammet Beşir yine golünü attı

Trabzonspor’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu tarafından şans verilen ve bu şansı da iyi değerlendiren Muhammet Beşir, Türkiye Kupası’nda oynanan Adanaspor maçında da golünü attı. Bordo-Mavili forma ile 4 karşılaşmaya çıkan ve 57 dakika oyunda kalan 19 yaşındaki Muhammet Beşir, 2’si kupada 1’i de ligde olmak üzere tam 3 gole imza attı. Trabzonspor’un genç yıldızı Muhammet Demir, ilk olarak ligde oynanan Eskişehirspor maçında gol atarken, sonrasında Türkiye Kupası’nda oynanan Gaziantepspor ve Adanaspor maçlarında da birer gol kaydetti. Çalışmaya devam edeceğini söyleyen Muhammet, “Sahada kaldığım sürede elimden geleni yapmaya çalışacağım” dedi.

Aytaç yeniden doğdu

Trabzonspor’un geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı ve yaşadığısakatlık sonrası bu sezon başında gönderilmesi gündeme gelen Aytaç Kara Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile bulduğu şansı iyi kullandı. Orta alanda iyi bir görüntü veren Aytaç Kara, attığı ve attırdığı gollerle alkış aldı. Trabzonspor'da Aytaç Kara, Adanaspor maçında skora yaptığı direkt etkiyle de takdir topladı. Bordo-Mavili takımın Adanaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada Aytaç Kara gol perdesini açan isim oldu. İkinci yarıda yine sahneye çıkan Aytaç bu kez Aykut'un attığı golde asisti yapan isim oldu. Aytaç bu performansıyla alkış toplamayı başardı.

Aykut’un başarısı

Trabzonspor’da geçen sezon oynadığı futbolla eleştirilen Aykut Demir bu sene adeta yeniden doğdu. Savunmada bir çok karşılaşmada forma giyen Aykut Demir özellikle Mustafa Yumlu ile olan uyumu ve yaptığı kritik hamlelerle de alkış topluyor. Bu sezon ligde oynadığı karşılaşmalarda bir gol atan Aykut Demir, Adanaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında da bir gole imza attı. Başarılı savunma oyuncusu, Türkiye Kupası’nda şampiyonluğu hedeflediklerini ifade ederek, “Bu sezon ligde istediğimiz yerde değiliz ama Türkiye Kupası’nda grubumuzu birinci bitireceğiz. Bu yolun sonunda da kupaya uzanacağız. Adanaspor maçında da gol attığım için mutluyum” dedi.

Soner: Zamanı gelince konuşacağım

Trabzonspor’da eski yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan ancak yeni yönetimin gelmesiyle birlikte affedilen Soner Aydoğdu, sitem dolu mesajlar yolladı. Soner, kadro dışı bırakıldığı sürede çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını ifade ederek, “Sadece o dönemde yanımda olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle 1461 Trabzon tarafında idmana çıktık. Oradaki herkese teşekkür ediyorum. Bizi aralarına aldılar. Çok fazla konuşmak da istemiyorum o dönem için ama konuşacak çok şey var. Bunun de yeri ve zamanı var. Ama şunu bilsinler ki o zamana kadar yapılan açıklamaların hiçbiri doğru değildi. Çünkü o zamanlar konuşmaya iznimiz yoktu. Dışarı çıkamaz olduk. Hakkımızda çok büyük açıklamalar yapıldı. Ama öyle bir şey olmadığını herkes bilsin” dedi.

Soner, uzun bir aradan sonra forma giydiği için çok mutlu olduğunu da söyleyerek, “Futbolu özlemiştim. Güzel bir maç çıkardık. Takımdaki arkadaşlarımı kardeşlerimi kutluyorum. Benim burada dördüncü sezonum. İlk sezonumdan beri adım transferde yazıldı çizildi. Ama şükürler olsun ki hala buradayım. Hiçbir zaman yılmadım iyi veya kötü elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Oynattılar sahada elimden geleni yapmaya çalıştım. Oynamayınca da kimseye sıkıntı çıkarmadım Allah’a şükür. Şimdi de buradayım Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Yusuf şaşırttı

Trabzonspor’un Adanaspor ile oynadığı Türkiye Kupası F grubu maçında Yusuf Erdoğan oynadığı futbolla şaşırttı. Adanaspor maçının ilk yarısında biraz iyi görünen Yusuf Erdoğan, ikinci yarıda adeta ortadan kayboldu. Özellikle bir çok pozisyonda yaptığı top kayıpları ile taraftarlara saç baş yoldurttu. Yusuf Erdoğan ilk yarının başında yaptığı kötü orta ile de tepki çekti.

Trabzonspor’da ilk ke zforma giyen genç oyuncu Ramazan Övüç; Anlatılmaz, yaşanır!

Trabzonspor A takım formasını ilk kez Adanaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında giyen Ramazan Övüç, “Bu duygu anlatılmaz yaşanır” dedi. Kendisine forma şansını veren Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’na teşekkür eden Ramazan, “Trabzonspor forması giymek çok onur verici bir şey inşallah herkese nasip olur. Buradan inşallah alt yapıdaki arkadaşların da önünü açmış oluruz. Kupada hedefimiz var. İlk hedefimiz grubu lider bitirmek ardından da inşallah kupaya uzanmak. Formayı kapmak için çok çalışıyorum. Kamp dönemi iyi geçiyor. Hocam şans verirse bundan sonrasını da iyi değerlendireceğimi düşünüyorum.” dedi.

Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg