Hami Beşiktaş maçı için iddialı konuştu

Beşiktaş'ı konuk edecek bordo-mavililer, yeni teknik direktörü Hami Mandıralı yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

Hami Beşiktaş maçı için iddialı konuştu
Hami Beşiktaş maçı için iddialı konuştu Admin
Advert

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor, teknik direktör Hami Mandıralı yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılarak yeni bir sayfa açmak istiyor.

Geçen hafta deplasmanda Bursaspor'a 4-2 mağlup olduktan sonra teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırarak ikinci kez takımın başına Mandıralı'yı getiren bordo-mavililer, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Ligin ilk yarısında deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenen bordo-mavili takımda, sarı kart cezalısı Cavanda forma giyemeyecek, sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu ve Mbia'nın durumları ise maç saatinde belli olacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

"Kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Beşiktaş maçında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde önlerindeki tüm puanlara talip olduklarını belirterek, "Beşiktaş maçıyla başlayacağız. İstanbul takımları ile yaptığımız maçlar her zaman farklı atmosferde oynanmıştır. Bu maçta aynı olacak ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Mandıralı, zor hava koşullarına karşın taraftarlardan destek beklediklerini ifade ederek, "Tribünde bize destek olsunlar. Biz de futbolumuzla, alacağımız sonuçlarla taraftarlarımızı destekleyeceğiz. Onları yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

 

Hami Mandıralı Trabzonspor Beşiktaş
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg