'Parayı getirsin, hemen gitsin!'

Sürekli problem çıkartan Mbia yönetime 'yeter' dedirtti; Başkan Usta da kesin kararını verdi.

'Parayı getirsin, hemen gitsin!'
'Parayı getirsin, hemen gitsin!' Admin
Advert

Kamerunlu yıldız ya sakatlığını bahane ediyor ya da mutsuz olduğunu söylüyor. Oyuncuyla bağlarını kopartmaya hazırlanan Bordo-Mavililer'in ise tek şartı var, o da sezon başında Mbia'ya ödenen 2.2 milyon Euro'luk imza parasının geri verilmesi.

Trabzonspor’un sezon başında olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı Mbia son haftalardaki tavırlarıyla yönetimi çıldırttı. Sürekli problem çıkaran, maaşının tamamı ödenmesine rağmen mutsuz olan Kamerunlu futbolcu son olarak Beşiktaş maçından önce “Sakatım” demişti. Ancak yapılan kontrollerde Mbia’da hiçbir soruna rastlanmadı.

Takım içinde huzursuzluk yaratan, gitmek istediğini artık yüksek bir sesle dillendiren yıldız oyuncuyla ilgili Başkan Muharrem Usta kesin kararını verdi. Oyuncu ve menaceriyle yapılan son görüşmelerde, “Size ödediğimiz 2.2 milyon Euro’luk imza parasını geri getirin, isterseniz hemen gidin. Kendinize kulüp bulun” denildi. Trabzonspor’un bonservis bedeli ödemeden Sevilla’dan aldığı Mbia’yı göndermek istemesinin bir başka nedeni de yüksek maaşı ve önceki yönetimin inanılmaz imtiyazlar tanıdığı sözleşmesi. Başkan Muharrem Usta’nın kurmayları sil baştan yeni bir mukavele yapmak için daha önce Mbia ile görüşmüş ancak olumsuz cevap almıştı.

Kaynak: Fanatik

M'bia Cavanda Trabzonspor Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg