Çamoluk Şehir Stadı Hizmete Girdi

Çamoluk Belediyesi Çamoluk Stadını yenileyerek hizmete açtı.

Çamoluk Şehir Stadı Hizmete Girdi
Çamoluk Şehir Stadı Hizmete Girdi Admin
Advert

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme projelerini tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Toprak saha olarak kullanılmaktayken, Belediye başkanı Savaş Akarçeşme Çamoluk stadını açıkladığı 41 Proje arasına alarak suni çim saha yapma sözü vermişti.

Saha Projesini; "İlçe Futbol takımımıza gerekli katkıda bulunarak, gençlerin sportif faaliyetlere yönlendirilmesini sağlamak, Çamoluk'u suni çim sahasına kavuşturacak futbola daha elverişli bir saha" haline getirerek hizmete açacağım” diye açıklamıştı.

Başkan Akarçeşme; göreve başladıktan sonra gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlayıp ilgili birimlerle görüşmeler sonucunda, suni çim saha projesi İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından 2015 Ekim ayında başlanarak kısa sürede tamamlandı. Stat çalışmaları tamamlanarak Çamoluk Belediyesine teslim edildi. Modern ve günümüz şartlarına ve standartlarına uygun stat Çamoluk’a kazandırılırken, Başkan Akarçeşme'nin 41 Projesinden biri daha gerçekleşmiş oldu.

Soyunma odaları, 650 seyirci kişilik tribünü bulunan Çamoluk Stadında, gece müsabaka yapılabilmesi için gece aydınlatması da bulunuyor. Etrafı tel örgü ile çevrilmiş olan stat modern bir görünümde. Başkan Akarçeşme  Çamolukluları stada spor yapmaya bekliyor.

Hüseyin Şenel Odacı

www.sebingundem.com

Giresun Çamoluk Savaş Akarçeşme
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg